Demokrat Zafer

ERZİNCANLIOĞLU, “TOPLUMA FAYDA SAĞLAYACAK HER PROJE GELECEK İÇİN EN BÜYÜK MİRASTIR”

Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile bir araya geldi. Toplum yararına fayda sağlayacak projelerin görüşüldüğü görüşmede Erzincanlıoğlu, “Limak Enerji Grubu İletişim Birimi’ni gönülden tebrik ediyorum. Bizlerde Venüs Kampüs olarak VK Grubumuz ile toplum yararına faydalı projeler üretiyoruz. Topluma fayda sağlayacak her proje gelecek için en büyük mirastır” ifadelerini kullandı.

Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Birimi’nde gerçekleşen görüşmede bir araya gelen VK Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu ve Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce sosyal sorumluluk projelerinde fikir birliğine vardı.

Erzincanlıoğlu, Limak  Enerji Grubu’nun Kurumsal iletişim biriminin gerçekten toplum yararına faydalı projeler üreterek farkındalık sağladığına dikkat çektiği açıklamasında Venüs Kampüs’ün projelerine değindi. Yüce ise birlikte ortak projelerde yer alabileceklerini ifade ederek Ali Erzincanlıoğlu’na ziyaretine ilişkin teşekkür etti.

ERZİNCANLIOĞLU, “HER ŞEYDEN ÖNCE TOPLUMA FAYDALI İNSAN OLMAYI ÖĞRETİYORUZ”

Erzincanlıoğlu Venüs Kampüs çatısı altında oluşturulan VK Grubu’nun faaliyetlerini değindiği konuşmasında, “Öğrencilerimize her şeyden önce topluma faydalı birer insan olmayı öğretiyoruz. VK Grubumuz ile yardıma muhtaç bireylerin ihtiyaçlarının giderilmesinden, sokak hayvanlarını besleme projemize kadar birçok önemli faaliyet gerçekleştiriyoruz. Pandemi döneminde yetim, öksüz ve maddi imkanları elverişsiz olan çocuklarımızı ücretsiz olarak üniversite sınavlarına hazırladık. Maddi imkanı elverişsiz olan çocuklarımızı tespit ederek ‘En İyiler Kulübü’ oluşturduk. Burada 500’e yakın çocuğumuzu belirli periyotlar halinde ücretsiz deneme sınavlarıyla üniversite sınavlarına hazırladık ve hazırlamaya da devam ediyoruz. Her öğrencimizi okulumuza kayıt olmaları için mutlaka bir iyilik yapması gerektiğini söylüyoruz. Topluma faydalı, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine fayda sağlayacak tüm projelerin içinde olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bursa’da Bademli yerleşkesinde; Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, düzeyinde eğitim-öğretim hayatına devam eden Venüs Kampüs Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (FSM) yerleşkesinde ise Anadolu Lisesi, Kişisel Gelişim Kursu ve Özel Öğretim Kursu ile gençleri geleceğe hazırlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ