Demokrat Zafer

EYT VE STAJ MAĞDUR DERNEKLERİ SAKARYA’DAKİ CALIŞTAYDA BULUŞUYORLAR

Yıllardır gerek Sosyal Medyada, gerekse sahada, 8 Eylül 1999’da çıkartılan ve o zamanki çalışanların aleyhine işletilerek, emekli olma şartlarına yaş şartı da getiren 4447 Sayılı Yasanın İlgili Maddesinden doğan mağduriyet için mücadele eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernekleri (Bolu, Düzce, Sakarya, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Denizli İlleri) ile Staj Mağdurları Derneği 27 Mart Pazar günü, saat 13:00’te, Sakarya’da, Kristal Düğün ve Davet Salonunda bir araya gelecekler. Çalıştay’da ayrıca Sosyal Güvenlik Uzmanları Ve Avukat da olacak.

Çalıştay’ın amacının; Hükümet tarafından hazırlanacak olacak Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili rapora katkı sunmak olduğunu belirten katılımcı Dernek Başkanları, Çalıştay’da ayrıca; Aylık Bağlanma Oranı, Staj Mağduriyeti, Genel Sağlık Sigortası ve İntibak ile ilgili de Çalıştay’a katılan mağdurlardan fikir alıp bir rapor hazırlayacaklar.

AKM KARŞISI, SEMERCİLER MAHALLESİ. POSTANE SOKAK, ESNAF İŞ HANI. KAT /3. ADAPAZARI/SAKARYA adresinde yapılacak ve Sakarya ve Çevre İllerden tüm Mağdurların katılımlarını değerli bulan Dernek Yetkileri, Çalıştayın yoğun ve çok katılımlı beklediklerini ilettiler.

Mağdurların bizzat kendilerinden alınacak fikirlerle, Çalıştay sonrasında oluşturulacak raporun oluşturulması bakımından anlamlı ve değerli olduğu belirten Dernek Yöneticileri, diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilci ve Üyelerini de beklediklerini ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ