Demokrat Zafer

Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi Meslek Erbabı Gençlerle Yaşlıları Buluşturdu

Gemlik Mesleki Eğitim Merkezinde Yaşlılar haftası kapsamında öğrenciler yaşlıların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi

Meslekî ve teknik eğitim genel müdürlüğü tarafından hazırlanan “MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ” kapsamında Bursa Gemlik’li öğrenciler yaşlılar ile buluştu.

Mesleki Ve Teknik Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin, Sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmelerini, İhtiyaç sahibine yardım etme, yardımlaşma kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, v Hoşgörü, saygı sevgi, meslek ve sanata duyarlı tutum ve davranış sahibi, başarılı bireyler olarak yetişmeleri ve Toplumda kalıcı gönül köprüleri kurmaları sağlamak amacıyla düzenlenen proje kapsamında,  18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve yaşlılara saygı haftası çerçevesinde Gemlik Belediyesi Kurşunlu yaşlı konuk evi sakinleri, Gemlik Mesleki Eğitim Merkezinde bulunan Ahi ocağında öğrenci ve öğretmenler ile buluştular.

Amaçlarının öğrenciler ile yaşlılar arasında daimî bir gönül köprüsü kurmak olduğunu belirten Bursa Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz KORUCU “bu proje ile hem yaşlılar haftasında öğrencilerimiz ile yaşlılar arasında bir gönül köprüsü kurmak hem de bakımevinde kalan yaşlılarımızın kişisel bakımlarının yapılmasını amaçlanmıştır. Yaşlılarımız ve öğrencilerimiz projede keyifli vakit geçirdiklerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler” dedi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve yaşlılar birlikte kahvaltı yaptılar. Öğrenciler kahvaltının ardından Kurşunlu Yaşlı Konuk Evi sakinlerinin kişisel bakımlarını gerçekleştirdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ