Demokrat Zafer

RUSYA’DA FUAR SEKTÖRÜ HAREKLETLİLİĞİ RUSYA TİCARETİNİ TÜRKİYE’YE ÇEVİRİYOR…

10 – 12 Mart 2022 de Moskova / Main Stage fuar alanında düzenlenen  Wedding Fashion Moscow fuarına katılan 20 Türk gelinlik, abiye ve damatlık firmasının yeni alıcılar ile iş bağlantıları kurması,  pazarda Türk firmalarının iş hacmini genişleteceğinin işareti oldu.

Fuara katılan firmaların genel olarak ortak yorumu; daha evvel hiç çalışma fırsatı bulamadığımız alıcıların fuarda ürünlerimize büyük ilgi göstermesi ümit verici olmuştur.

Rusya pazarından Avrupa firmaları çekilirken,  Türk firmalarının kapısı daha fazla çalınıyor. Rusların bu eğiliminin iki ülke arasındaki ticareti katlanarak hareketlendirmesi için Rusya ile Ruble üzerinden ticaretin artırılmasına yönelik bir sistemin geliştirmesi bekleniyor.

LESHOW MOSKOVA’ YA İLGİ DAHA DA BÜYÜYOR.

Çeyrek asırdır Türk Deri ve Kürk Dış Giyim sektörünün öncüsü olan Leshow Moskova,  28 – 30 Haziran 2022 de Moskova’nın merkezinde Expocentre’da  bir çok satın alıcı ve pazarın önde gelen markalarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Tüketicinin olduğu her bölgede alternatif pazarlar yaratmak, küresel pastadan sektörün önemli bir pay alması ve ihracat pazarını genişletmeyi hedefleyen 25. Leshow Moskova,  pandemi ve son zamanlarda yaşanan zorlu süreçten en çok etkilenen Deri sektörü ciddi hareketlilik sağlayacak.

LeShow Moskova Fuarı Avrupa ve ABD menşeli firmaların Rusya pazarından çıkması bu firmalardan doğan boşluklar için Türk firmalarına çok büyük avantaj sağlayacak olması Türk Deri ve Kürk sektörünün pazarda kalıcılığı, sürekliliği açısından önemli bir köprü vazifesi görecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ