Demokrat Zafer

Bursa’da; Artvin Vakfı Konaklama ve Sosyal Tesisi açarak önemli bir eksikliği de gidermiş olacağız!

Bursa Artvin Vakfı seçime hazırlanıyor. Vakfın seçimleri için kuvvetli aday Ayhan Özdemir, ‘seçim almaya değil, iş yapmaya geliyoruz’ diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

Artvin Vakfı’nın Olağan Genel Kurulu 19 Mart 2022 Cumartesi günü vakıf merkezinde saat 13’00’te gerçekleştirilecek. Pandemi kuralları gereği sadece genel kurul üyelerinin alınacağı toplantıda eğer çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı, Yusufelililer Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde 27 Mart 2022 Pazar günü saat 13.00’te yapılacak. Artvin Vakfı’nda genel kurul heyecanı yaşanırken, Yusufeli Güvenlik Sistemleri ve Powons Teknoloji Anonim Şirketi kurucusu Ayhan Özdemir başkan adayı olduğunu açıkladı. Yusufeli Öğdem doğumlu olan Özdemir, “24 yıldır Bursa’da yaşıyorum. Evliyim ve 2 çocuğum var. 19 yıldır zayıf akım ve güvenlik sistemleri sektöründe Bursa, çevre illere ve Türkiye’nin 30 büyükşehirinde anlaşmalı olduğumuz bayilerimiz vasıtasıyla tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Yusufeli Güvenlik Sistemleri ve Powons Teknoloji Anonim Şirketi kurucusuyum. Bursa Yusufeliler Derneği’nde, Askon’da, Patronlar Platformu’nda, TESİAD’da ve değişik sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptım. Artvin Vakfı’nda da 4 yıl yönetimde bulundum. Bu sene de şu ana kadar elde ettiğim bilgi, birikim ve tecrübem ile beraber Artvin Vakfı başkanlığına adayım” diyerek adaylığını duyurdu.

KUMBARA SİSTEMİNİ GETİRİYORUZ”

Projelerini anlatan Özdemir, “Esnaf üyelerimizin iş yerlerine birer adet kumbara bırakıyoruz. O günün tarihini de not alıyoruz ve 6 ay sonra kumbaralar üyemizin önünde açılıcak, sayılacak ve makbuz karşılığı teslim alınacak daha sonra vakıf hesabına yatırılacak. Toplanan tüm gelir vakıf etkinliklerinde, burs ve sosyal yardımlarda kullanılacak” dedi.

“ARTVİN VAKFI ORMANI’NI YAPACAĞIZ”

Artvin Vakıf Ormanı projesini planladıklarını söyleyen Özdemir, “Resmi kurumlarla iletişim sağlanarak Artvin Vakfı projemizi gerçekleştireceğiz. Katılım sağlayan üyelerimiz adına fidan dikerek ileride Artvin Vakfı Ormanı olarak adlandırılacak bir yer yapacağız” diye konuştu.

“KAZAN-KAZAN SİSTEMİ OLUŞTURACAĞIZ”

İşverenleri kendi aralarında buluşturacak bir network ağı oluşturacaklarını söyleyen Özdemir, “Otelde her ay yapılacak olan 25-30 kişilik toplantılar ile işverenler birbirlerini tanıyacak, herkesin birbirinden haberi olacak ve ihtiyaç duyulan zamanlarda birbirleriyle iletişim kurarak işlerini yapabilecek. Toplantılara herkes kartvizitleri ile gelecek ve orada karşılıklı ticaret yapma düşüncesinde olanlar kartvizitlerini birbirlerine verecek. Her toplantıda farklı katılımcılar olacak. Bu şekilde karşılıklı kazan-kazan sistemi oluşturacağız.
Artvin Vakfı web sitemizde açacağımız bölüm ile işverenler firma bilgilerini ve personel ihtiyacı olduğu zaman personelde istedikleri özellikleri girecek, kriterlerini belirleyecekler veya site içi aramada tüm iş arayan personelleri de görebilecek ve iletişim kurabilecekler. Personeller de bilgilerini, özgeçmişini  web sitemize ekleyerek iş bulma olanaklarını arttırabilecek veya site içi aramada tüm personel arayan firmaları da görebilecek ve iletişim kurabilecek.
08 Mobil uygulaması da kuracağız ve bu sistemi telefondan da kolay bir şekilde ulaşılabilir hale getireceğiz. Böylelikle personelsiz işverenimiz, işsiz personelimiz kalmayacak. Web sitemizde açacağımız bölüm ile üyelerimiz firmalarının yaptıkları işleri, iletişim bilgilerini ekleyebilecek. Böylece tüm firmalar site içi arama üzerinden yaptırmak istediği iş ile ilgili birkaç anahtar kelime yazarak diğer firmaları görebilecek. İhtiyaç duyduğu firma ile görüşme ve ticaret yapabilecek. Herkes birbirine kolayca ulaşabilecek” açıklamasını yaptı.

“HERKESİN DÜŞÜNCESİNE ULAŞACAĞIZ”

Herkesi dinleyecekleri ve şeffaf olacaklarını vurgulayan Özdemir, “Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları dile getirebileceği bir tespit komisyonu kurulacaktır. Herhangi bir problem durumlarında komisyona ulaşarak sorunlarını dile getirecek ve buna da çözüm aranacak. Vakıf gelir ve giderleri düzenli olarak vakıf içinde ilan panosunda yayınlanacak. Her ilçe ve köy de sorumlu atanacak. O bölgenin; sorunlarını, yapılması düşünülen etkinlikleri dinleyerek vakfa sunacak. Böylece herkesin düşüncesine ulaşmayı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR VAATLERİNİ AÇIKLADI
“Konaklama ve düğün organizasyonları için vakfımıza tesis kazandıracağız. Bu tesis üyelerimize uygun fiyatlara tahsis edilecek” sözünü veren Özdemir, “İsteyen üyelerimize Artvin Vakfı’ndan verilen kartlar ile marketler veya başka yerlerde yapılan alışverişlerde indirim yapılacak ve o indirimin cüzi bir kısmı Artvin Vakfı’na aktarılacak. Eğer seçilirsek dönem içinde birçok etkinliklerde yapacağız. Satranç, futbol ve basketbol gibi alanlarda turnuva düzenleyeceğiz. Ayrıca ailecek buluşma imkanı sağlayacak mangal ve dağ yürüyüşleri gibi organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Tabiki son olarak burs verme, belirli bölgelerde iftar ve erzak yardımı yapmaya devam edeceğiz” diyerek vaatlerini açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ