Demokrat Zafer

WORKINDO YAPI FUARI 2022’YE KATILIYOR

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 44. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul’da yerini alacak.

“Bu sitede iş var!” mottosuyla inşaat sektörüne yönelik online çözümler sunan Workindo.com, yerli-yabancı birçok katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2022’ye katılıyor. Dört gün boyunca tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayacak fuar, bu yıl 44. kez gerçekleşecek. Workindo, 3. salon B513 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuara bu yıl ikinci kez katılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Geçtiğimiz yıl ilk defa katıldığımız Yapı Fuarı, sektörün en büyük buluşma noktalarından biri. Yerli-yabancı birçok katılımcı ve ziyaretçinin yer aldığı fuar, Türkiye inşaat sektörünün yurt dışına tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Global yatırımlar hedefleyen bir firma olarak, farklı ülkelerden gelen sektör profesyonelleri ve katılımcıları standımızda ağırlayıp, onlara Workindo’yu en iyi şekilde anlatmayı hedefliyoruz. Yapı Fuarı 2022’nin, yeni fikirler için bize iham kaynağı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Tarih: 23-26 Mart 2022

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece/İstanbul

Salon: 3

Stant No: B513

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ