Demokrat Zafer

Nilüfer’de bir sağlık ocağı daha hizmette!

Nilüfer Belediyesi ek hizmet binasında hizmete geçecek İhsaniye Aile Sağlığı Merkezi açılış töreni gerçekleşiyor.

Bursa Nilüfer'de bir sağlık ocağı daha hizmete giriyor
Nilüfer Belediyesi‘nin İhsaniye’de hizmete açacağı, Şen ailesi tarafından Musa Şen adına yaptırılan İhsaniye Aile Sağlığı Merkezi açılışı, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ErdemİYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncüİl Sağlık Müdür Yardımcısı Ahmet Timurİhsaniye Mahalle Muhtarı Selami CengizAile Sağlığı Merkezi hekimleri, çalışanları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılarak Sağlık Bakanlığına devredilen sağlık hizmetleri binasının açılışında konuşan İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz, “Bugün aynı zamanda Berat Kandili uğurlu bir gün. Yeni yapılan sağlık ocağımızda 5 doktor 7 hemşire ve 1 personel bulunmaktadır. Sağlık ocağı yapımında emeği olan Nilüfer Belediye Başkanına, Nilüfer Belediyesi Personeline ve yapımına katkı koyan herkese teşekkür ederim. Ayrıca Sayın Nilüfer Kaymakamıma, İl Sağlık Müdürüme, İlçe Sağlık Müdürüne binayı teslim aldıktan sonraki, açılışı yapılana kadar olan zaman içinde yapmış oldukları katkıları için teşekkür ediyorum. Bu sağlık ocağımızın başta çalışanları olan doktor ve hemşirelerimize, İhsaniye’deki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Pandemi sürecinde Nilüfer’e kazandırdığımız 4’üncü sağlık merkezimizi hizmete açıyoruz” diyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Bu anlamda bu alanda bize katlı sağlayan Şen ailesine teşekkür ediyorum. Bugün muhtarımızın da dediği gibi önemli bir gün, Berat Kandilimizi kutluyorum. Hala sağlık haftasında olmamız sebebiyle de sağlık çalışanlarımızı da kutluyorum. Burada yaklaşık 29 bin vatandaşımıza hizmet verecek bir hizmet vereceğiz. Burayı yaparken boşalttığımız binayı da sağlık müzesi olarak kullanarak o binamızı da İhsaniyelilere ve Bursalılara sunacağız. Sağlık tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Ahmet Timur, “İl sağlık müdürümüzün başka bir programda olması nedeniyle maalesef buraya gelemedi ama hepinize selamlarını iletti. Yaşadığımız bu süreçte sağlık çalışanlarının emeğinin ön plana çıktığını görüyoruz. Bu süreç boyunca emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Aile Sağlığı Merkezi’nin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu tip tesislerin açılışını önemsediğini söyleyen İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Leven Öncü, “14 Mart’ta tıp bayramını kutladık. Bu vesileyle de hekimlerimizin tıp bayramını kutluyorum. Bu tesisin yapılmasında da katkısı geçen herkese teşekkür ediyor. Tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ