Demokrat Zafer

Edenred Türkiye Satış Direktörü Görkem Oran’ın sorumluluk alanı genişledi

Edenred Türkiye’de 2019 yılından bu yana Satış Direktörü (CSO) olarak çalışmalarını sürdüren Görkem Oran, mevcut Satış Direktörlüğü pozisyonuna artı olarak Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörlüğü görevini de üstlenecek. Edenred Türkiye Satış ve Üye İlişkileri, Ödeme Sistemleri Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek olan Oran, yeni görevi kapsamında sektördeki en geniş üye ağı liderliklerinin daha da kuvvetlendirilmesi için çalışacak.

Ticket Restaurant markası ile Türkiye’yi ilk kez yemek kartı iş modeli ile tanıştıran sektörün öncüsü ve lideri Edenred Türkiye’de önemli bir atama gerçekleşti. 15 yılı aşkın süredir satış alanında tecrübesi bulunan ve 2019 yılından bu yana Edenred Türkiye’de Satış Direktörü olarak çalışmalarını başarıyla sürdüren Görkem Oran, mevcut görevine artı olarak Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü olarak atandı.

Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünde lisans eğitiminin ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde Yöneticilik üzerine MBA eğitimini tamamlayan Görkem Oran, profesyonel çalışma hayatına 2007 yılında HP’de Teknoloji Çözümleri Grubu’nda Satış Uzmanı olarak başladı. Hemen ardından 2008 yılında Kurumsal Hesap Yöneticisi oldu ve aynı şirkette 2019 yılına kadar sırasıyla, Kamu Sektörü Kilit Müşteri Yöneticisi, Üretim Dağıtım Sektörü Lideri, Telekom Sektörü Lideri ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarında görev aldı.

Ticket Restaurant markası ile yemek kartı sektörünün lideri Edenred’in Türkiye’deki Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü Görkem Oran oldu

2019 yılından bu yana Edenred Türkiye’de Satış Direktörü (CSO) olarak görev yapan Görkem Oran, Türkiye’de bakir pazarlara girerek yemek kartı pazarının büyümesine katkı sağladı. Oran, pandemi döneminde yürüttüğü ‘Kantin’ projesi ile çalışanlarına öğle yemeği yan hakkını yemekhanelerde sağlayan bir çok şirketin yemek kartı sistemine geçmesini sağladı. Bu proje Edenred’in faaliyet gösterdiği ülkeler arasında “En İyi Uygulama” seçilerek birçok ülke tarafından örnek alındı ve uygulanmaya başladı. Meslek ve Ticaret Odaları ile çatı sözleşmeler imzalayarak tasarruf bilincinin küçük ölçekli şirketlerde de oluşmasını sağlayan Oran ayrıca Kırklareli-Lüleburgaz, Kırklareli-Kapaklı ve Adapazarı-Serdivan belediyeleri ile sürdürülebilirlik odaklı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirdi. Edenred Türkiye’de hem kurumsal müşteri hem kullanıcı sayısını artıran Oran, kayıp müşteri oranını da kayda değer bir şekilde azalttı. Sektördeki erkek egemen satış ekibi yapısını kırarak kadın satış ekibi çalışan sayısını bilinçli olarak artıran ve çalışmalarıyla şirkette çalışan bağlılığının artmasında da büyük rol oynayan Görkem Oran, Satış Direktörü görevine devam ederken aynı zamanda Üye İlişkileri ve Ödeme Sistemleri Direktörü olarak; mevcut restoran, kafe ve market ağlarının hem Ticket Restaurant Edenred adına hem de üyeler adına daha karlı hale getirilmesine, sektördeki en geniş üye ağı liderliklerinin genişletilerek daha da kuvvetlendirilmesine, online alışveriş pazarında Ticket Restaurant Yemek Kartının geçerliliğinin artırılmasına, ödeme sistemlerinde dijitalleşmenin hızlandırılmasına, uygulamaların kullanıcı dostu hale getirilmesi ve net tavsiye skorunun (NPS) mevcut seviyeden daha yukarılara taşınmasına katkı sağlayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ