Demokrat Zafer

E-MAK, ‘KOMATEK 2022’de gövde gösterisi yaptı

  • Simge Group şirketlerinden E-MAK, sektörün nabzının attığı hemen her organizasyonda aktif olarak yer almaya devam ediyor. 16. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’na katılan firma, en son teknolojiye sahip yerli ve milli ürünleriyle fuarın gözdesi oldu.

Bursa, 17.03.2022 – Asfalt ve madencilik makineleri üretiminde dünyanın en büyük markalarından biri olan E-MAK, fuarlarda gövde gösterisi yapmaya devam ediyor.

Simge Group’un lokomotif şirketlerinden biri olan E-MAK, 16. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’na (KOMATEK 2022) katılarak, en yeni ve ileri teknoloji ile ürettiği ürünlerini sergiledi.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan E-MAK Yönetim Kurulu Başkanı S. Emre Gencer, sektörlerini ilgilendiren yurt içi ve yurt dışı hemen her organizasyonda aktif olarak bulunmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz

Gencer, 9-13 Mart tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen KOMATEK 2022’de başarıyla yer aldıklarını belirterek, “Yılın ilk ve en bilinen uluslararası fuarlarından biri olan KOMATEK 2022’de en yenilikçi ürünlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. Fuar boyunca standımız yoğun ilgi gördü ve birçok verimli görüşme gerçekleştirdik. Organizasyondan çok sayıda yeni iş bağlantısıyla döndük” dedi.

Fuarların sektörün gelişmesi ve ilerlemesi açısından oldukça güzel fırsatlar sunduğunu belirten Gencer, “Bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda; sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak her türlü etkinlikte yer almaya özen gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmak hedefiyle, alanında uzman kadromuzla birlikte hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemiz için sürekli kendimizi geliştirerek çalışmaya, üretmeye ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da standı ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen KOMATEK 2022’de sektör temsilcileriyle bir araya gelirken,

E-MAK’ın standını da ziyaret ederek ürünleri yakından inceledi ve firma hakkında güncel bilgiler aldı.

Sektörün en büyük organizasyonu olan BAUMA Fuarı’nda da yerini alacak

Diğer yandan E-MAK, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan ve iş, inşaat ve madencilik makineleri alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan BAUMA Fuarı’nda da yerini alacak. 24-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, Almanya’da kurulu bulunan E-MAK GmbH şirketi ile katılacak olan firma, geçtiğimiz yılki fuara 70 tır ile giderek adeta gövde gösterisi yapmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ