Demokrat Zafer

‘BAYRAK MEYDANI’ YAŞAM MERKEZİNE DÖNÜŞECEK

Yıldırım Belediyesi, ilçeye meydanlar, sosyal donatı alanları ve yeşil alanlar kazandırarak Yıldırım’ın değerine değer katıyor.

‘Bayrak Meydanı’ yaşam merkezine dönüşecek

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kent estetiğini yansıtan, şehrin marka değerini artıracak, sosyal donatı alanları ve yaşam merkezleri kazandırmaya devam ediyor. Şükraniye Mahallesi’nde hayata geçirilecek 23 bin 245 metrekare proje alanına sahip Bayrak Meydanı ve Katlı Otopark projesinin bünyesinde; 377 araç kapasiteli yer altı otoparkı, Hanımeli Sokağı, meydan, sosyal tesis, yeşil alan düzenlemeleri, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

“MEYDANLAR ŞEHİRLERİN RUHUDUR”

Bayrak Meydanı ve Katlı Otopark projesinin Yıldırım’ın kent kimliğine önemli bir değer katacağını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Meydanlar şehirlerin ruhunu yansıtan önemli ve özel mekânlardır. Yıldırım Belediyesi olarak ilçemizin doğal ve tarihi dokusuna uygun bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her bölgeye tarihini, dokusunu, geleneklerini ve göreneklerini yansıtan, bakıldığında huzur veren, buluşma noktaları olacak meydanları inşa ediyoruz. Bayrak Meydanı’nı sosyo- kültürel buluşma mekânına dönüştürmeye ve vatandaşlarımızın istifadesine sunmaya hazırlıyoruz. Bayrak Meydanı ve Katlı Otopark projesi bittiğinde ilçemize hayat verecek. Hemşehrilerimizin yeni buluşma noktası olacak Şükraniye Mahallesi Bayrak Meydanı ve Katlı Otopark projesini 2023 yılı ortasına kadar tamamlayarak, ilçemize kazandıracağız ve imkânlarımız elverdiğince yeni proje ve yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ