Demokrat Zafer

Karda çektiği KIŞ SABAHI şarkısı ile AYGÜN

Klip çekimi yoğun kar yağışına denk gelen fakat kar, fırtına dinlemeden çalışmalarını tamamlayan AYGÜN, ‘Kış Sabahı’ isimli çıkış şarkısı MGM MÜZİK etiketiyle tüm dijital platformlarda yayına girdi. Şarkının sözü ve müziği  Sebahattin Pamuk’a aranjesi Davut Samet Sarıhan’a ait. Senaryosunu Aygün’ün yazdığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Yusufcan Özbilen üstlendi.

 ‘SLOW ŞARKIMIN EĞLENCELİ KAMERA ARKASI’

  Klip çekimi Sapanca ve Kartepe’de zor şartlarda çekimi yapılan video klip, bir yandan da eğlenceli anlara tanıklık etti. Aygün, klip çekimi sonrası düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

 “Karlı bir günde çekimler için yola çıktık, fırtınaya maruz kalınca yolda mahsur kaldık. Çekimleri iptal etmeyi düşünecek kadar zor durumdaydık ama iyi ki iptal etmemişiz. Kamera kadrajına takılmayıp, gözlerimizin kadrajına takılan unutulmayacak eğlenceli anlar yaşadık. Soğuk havayı müzik aşkımız ve enerjimiz ile ısıtmayı başardık. Çok da güzel bir iş çıkardığımıza inancım sonsuz. Tüm ekibimizin emeğine sağlık.”

Balıkesir’de doğan şarkıcı, konservatuvar mezunu ve müzik öğretmenidir. Okul hayatı boyunca çeşitli müzik  korolarında yer aldı, okul sonrası da Akçay Belediyesi Korosunda solistlik yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ