Demokrat Zafer

POLİSAN KANSAI BOYA 721 MİLYON LİTRELİK İNGİLTERE PAZARINA ODAKLANDI

Türkiye’de özellikle kimya, boya ve liman işletmeciliği sektörlerinde pek çok ilki gerçekleştirerek bu alanların gelişmesini sağlayan Polisan Holding, yurt dışında yatırıma odaklandı. Holding, iş ortaklarından Polisan Kansai Boya ile İngiltere pazarına hızlı giriş yaptı. Londra / Watford’da Polisan Home Cosmetics Showroom’u açan şirket; inovatif, sürdürülebilir, yüksek performanslı ürünleriyle pazarda fark yaratan lider markalardan biri olmayı hedefliyor.

Polisan Kansai Boya, inovatif, çevreye duyarlı ve fark yaratan çözümlerinin sınır ötesi yolculuğunu hızlandırdı. Köklü tecrübesi ve yenilikçi yüzüyle geliştirdiği inovatif ve sürdürülebilir ürünlerini dünyanın pek çok noktasına ulaştıran şirket, uluslararası doğrudan yatırımlarıyla da küresel pazardaki yerini sağlamlaştırıyor. Londra /Watford’da açtığı Polisan Showroom’u ile yaklaşık 3 milyar euro değerinde olan pazardan büyük bir pay almayı hedefliyor.

İngiltere pazarının gelişim potansiyelinden yola çıkarak yeni bayi yatırımını şekillendirdiklerini belirten Polisan Kansai Boya Genel Müdürü Cemal Drahor, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“İngiltere pazarında Polisan markasının gücünü göstereceğiz”

“Bilindiği gibi İngiltere boya pazarı yaklaşık 721 milyon litrelik gücüyle Avrupa’daki en önemli pazarlardan biridir. Biz de Polisan’ın uzun erimli stratejileri arasında yer alan İngiltere pazarında, marka gücümüzü gösterebilmek amacıyla premium segmentteki tüm ürünlerin yer aldığı Polisan Home Cosmetics showroomumuzu Londra/Watford’da açmanın gururunu yaşıyoruz. Birçok parlamento üyesinin, Watford belediye başkanının, bölgedeki büyük zincir market yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz açılışımızda bölge halkının da yoğun ilgisini görmekten mutluluk duyduk. Organize perakende mağazaları ve büyük tedarikçilerden oluşan güçlü bayi ağına sahip iş ortağımızla beraber İngiltere pazarında Polisan markasının gücünü ve marka değerini göstermeyi hedefliyoruz.”

Uluslararası pazarları hedefliyor

İngiltere pazarının yaklaşık 721 milyon litrelik çok büyük bir pazar olduğuna değinen Polisan Kansai Boya Genel Müdürü Cemal Drahor “Polisan Kansai Boya; 2021 yılında 26 yeni ülkeye boya ihracatı gerçekleştirdi. Fransa, Libya, Türkmenistan ve Romanya’da açtığımız mağazaların ardından İngiltere mağazamız ile yurt dışındaki Polisan Showroom sayımızı 127’ye çıkardık. Sadece İngiltere pazarında değil, tüm uluslararası pazarlarında inovatif, sürdürülebilir, yüksek performanslı ürünlerimizle fark yaratan çözümler sunan Polisan markasının gücünü göstermeyi hedefliyoruz” diye belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ