Demokrat Zafer

CEPYAKMAYAN GEMİ TURLARINA ÇIKMAK ARTIK DAHA KOLAY!

Gemiseyahatleri ülkemizde de oldukça tercih edilen, seçenekleri ile tatilseverlerin keyif aldığı ve rahat ettiği bir tatil türü olarak göze çarpıyor.Günümüzde gemi turları için farklı bütçelere hitap eden farklı programlar yeralıyor. Bütçe dostu bir gemi seyahati için ise erken rezervasyon fırsatlarınıyakalamak büyük önem taşıyor. Seyahat uzmanı Ahmet Yazıcı, tatil öncesi turpromosyonlarını takip etmenin önemini vurgulayarak, fırsatların nasıl yakalanacağıile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adetabir ‘yüzen otel’ olarak adlandırılan dev yolcu gemisi ile hayallerinizdekişehirlere avantajlı fiyatlarla seyahat etmeye ne dersiniz? Turizm sezonununcanlanmaya başladığı bu dönemde tatilciler öncelikli olarak cep yakmayan, uygunfiyatlı seyahatlere ve turlara yönelirken, turizm uzmanları bütçe dostu birtatil planı için erken rezervasyon ve promosyonları takip etmenin öneminedeğiniyor. Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Ahmet Yazıcı “Misafirlerimizegüvenli ve konforlu bir tatilin yanı sıra uygun fiyatlı tatil turu seçeneklerisunmayı öncelikli görevlerimizden bir tanesi olarak görüyoruz. BünyemizdekiSelectum Blue Saphire gemisi ile gerçekleştirecekleri cruise tatili içinmisafirlerimiz avantajlardan yararlanarak yerlerini ayırtmış oluyorlar. Cruisegemi turlarımız için hazırladığımız promosyonlar ile misafirlerimiz hemekonomik bir tatil yapmış oluyor hem de tatillerinden mutlu ayrılmış oluyorlar”ifadelerini kullandı.

“MAVİYOLCULUK İÇİN PROMOSYON AYRICALIKLARINDAN YARARLANIN”

SelectumBlu Cruises Genel Müdürü Ahmet Yazıcı, tatil seçeneklerinde erken rezervasyonunönemine değinirken fırsatları değerlendirmenin tatilciler açısından ayrıcalıklıolacağını vurguladı. Yazıcı “Selectum Blue Saphire olarak Nisan ve Mayısaylarında 4 gecelik Antalya çıkış ve yine Antalya varış olan turlarımızda tümiç kabinler 169 € olup, tüm dış kabinler ise 189 € olacak şekilde bir promosyonbaşlattık. Buna ek olarak misafirimizin yanında gelecek olan ikinci kişi ücretsizolacak. (Yalnızca liman vergisinden sorumlu olacak) Promosyon fırsatlarımızıbayram dönemi hariç olan turlarımızda uyguluyoruz. Tur tarihlerimiz ise 27Nisan ve 5, 9, 13, 17, 21, 25, 29 Mayıs olarak belirlendi” diye konuştu.Yüzen oteli olarak tanımlanan gemi seyahatinin tatilciler için daha ekonomikolduğunu da belirten Ahmet Yazıcı “Uyguladığımız fiyat seçenekleri ve tur programlarımızla değerli misafirlerimize uzun yıllarhafızalarında kalacak bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bu nedenle misafirlerimizeerken rezervasyon fırsatını değerlendirmelerini öneriyoruz” diye konuştu.

GEMİ SEYAHATİ İLE FARKLI ROTALAR, FARKLI KÜLTÜRLER

Cruise seyahati ile kısa zamanda çok fazla rotayı ziyaretederek, farklı kültürleri deneyimlemek mümkün. Cruise seyahatlerinin bu noktadaturizmdeki talebi de karşıladığını belirten Ahmet Yazıcı, lüks yolcu gemisi SelectumBlue Saphire’in ayırt edici özelliklerine değindi. Yazıcı “Gemimizde 24 saatoda servisi bulunmakta. Farklı oda tipleri ve kat hizmetlerinden restorançalışanlarına, aşçılarından animasyon ekibine kadar güler yüzlü ve deneyimlipersonelimiz ile misafirlerimize yapacakları tatil boyunca en üst kalitedenhizmet sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ