Demokrat Zafer

Şimşek, yeniden Osmangazi İlçe Başkanı! “Sığınmacılar için harcanan paraları çiftçilerimize ayıracağız!”

Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi gerçekleşti. Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi tek listenin yönetime adaylığıyla gerçekleştirildi ve Adem Şimşek yeniden başkan seçildi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları Adem Taşkaya ve Salih Zeki Altun, GİK Üyeleri Bayram Kazancı ve Mahmut Kara, İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, İl Başkan yardımcısı Şaban Abuşoğlu, Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan, Zafer Partisi ilçe başkanları Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Taştan, Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, İnegöl İlçe Başkanı Ramis Özyavuz, Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, Büyükorhan İlçe Başkanı Mustafa Ferik, İznik İlçe Başkanı Ercan Bayrak, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu ve Orhaneli İlçe Başkanı Aziz Çöl’ün de katıldığı kongrede Adem Şimşek’in başkanlığında tek liste yönetime aday oldu.

Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde tek liste ile yönetime aday olan Adem Şimşek, kongrede yaptığı konuşmada 12 Kasım 2021 tarihinde Zafer Partisi Osmangazi Kurucu İlçe Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini ve Kuvay-ı Milliye ruhu ile partinin neferi olarak göreve başladığını belirterek, ”Ve bugün Allah’a şükürler olsun ki ilk olağan kongremizi yapmak bize nasip oldu” dedi.

Zafer Partisi’nin amacının büyük Türk milletinin bütün mensuplarını zengin, özgür, güvenli ve sosyal adaleti benimsemiş, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye yaşatabilmek olduğunu ifade eden Adem Şimşek, Zafer Partisi ittifakı Türk milleti ile yapmıştır. Zafer Partisi Türk milletini son savunmasıdır. Yaşasın Türk gençliği, yaşasın güzel çocuklarımız, yaşasın çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşayacağı güzel günler.” diye konuştu.

Osmangazi İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde konuşan  Zafer Partisi’nin amacını açıklayan Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, “Zafer Partisi Türk Milletinin varlık ve birlik iradesini temsil etmektedir. Heyecanımız büyüktür. Çünkü önceliğimiz siyasetten önce vatandır. Hayalleri ve hedefleri olmayanlar siyaset yapamazlar. Gelinen noktada iktidarın yanlış politikaları nedeniyle ekonomik krizler ortaya çıkmıştır. Yaşanan olumsuzluklar üstlenilmemektedir. Biz çalışarak devlet mekanizmasının tekrar toparlanmadı için her şeyi yapacağız. Üretim gücümüzü arttırarak gençlerimizin geleceğe aydınlık bakmasını sağlayacağız. Sığınmacılar için harcanan paraları çiftçilerimize ayıracağız. Çiftçilerimizi kalkındıracağız. Sığınmacıları dostluk çerçevesinde ülkelerine geri göndereceğiz” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bayram Kazancı da muhalefetin yapması gerekeni yapamadığını belirtirken, “Yıllardır iktidarda olan bir partiyi yenemeyen bu 6’lı muhalefet bize; ‘siz oyları bölüyorsunuz’ diyor. Ne yapalım? Sizin 6’lı muhalefetinizde yıllarca bu iktidara hizmet etmiş Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu yok mu? Muhalefet görevini yapamıyor. O yüzden diyoruz ki Zafer Partisi’nin size ihtiyacı var” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya ise yaptığı konuşmada, Bugün baktığımızda üretim ekonomisinden çıkmış, AVM ekonomisinde olduğumuzu görüyoruz. Biz Amerika’dan beslenmeden, Atatürk’ün çizgisinde sizlerle kurulan bir partiyiz. Bugün cumhuriyet değerleriyle hesaplaşılan, devletin yıkılmaya başladığı bir dönemde bu partiyi kurduk. Sığınmacıların geri gönderilmesi gereklidir. Bu sürdürülebilir değildir. Türk milletine dayatılan bir sistemdir bu sistem.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ