Demokrat Zafer

GÜRSULU GENÇLERE AVRUPA FIRSATLARI SUNULUYOR

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve gençlere yönelik Avrupa fırsatları, Bursa Teknik Üniversitesi öğrencilerine anlatıldı.

“Gençlerimizin gelişim heyecanları bizim en güçlü motivasyonumuz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Eurodesk Temas Noktamızla, gençlerimizin gelişimi için birçok proje ve hizmet gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin bu faaliyetlerimize olan ilgisi ve heyecanları, hizmetlerimizi daha da geliştirerek onların yanında olmamız noktasında bizlere güç veriyor. Belediyemiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden faydalanan gençlerimiz, daha çok gence ulaşabilmek hedefiyle yaptığımız tanıtım çalışmalarında, hizmetlerimizi kendileri anlatıyor. Gençlerimiz yeter ki her anlamda daha iyiyi yakalamak için çabalasın bizler onların yolunu açmaya hazırız her zaman. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, dünya çapında vizyon geliştirmeleri ve çağın gelişimlerine uyum sağlamaları konularında desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

HİZMETLER SELÇUK BAYRAKTAR’A ANLATILDI

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası’nın hizmetleriyle, teknolojinin sunduğu imkanları en iyi şekilde kullanarak dünya vizyonunda gelişim sağlamış nesiller yetişmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Bursa Teknik Üniversitesi öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla açılan standı ziyaret eden Milli Teknoloji Hamlesinin Mimarı, Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve gençleri tebrik etti.

Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen “Eurodesk Gönüllü Akademisi”nde eğitim alan gençler; Avrupa Birliği erasmus ve gençlik projelerine ücretsiz katılım hakkı kazanırken, proje yazma ve yürütme eğitimleri, kariyer yönetimi ve network fırsatları, uzman mentörler sayesinde sektörel teknik eğitimler, girişimcilik ve dijitalleşme konularında gelişmeleri takip etme olanakları elde etmiş oluyor. Gençler bütün bunların yanında düzenlenecek seminerler, sunumlar, fuarlar, gençlik kampları, festivaller ve konserlerle sosyalleşme imkanı da bularak gelişimlerine ivme katıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ