Demokrat Zafer

TOÇEV’LE İYİLİĞE DAVET

İstanbul Force Kalamış sponsorluğunda Toçev destekli “okumak her çocuğun hakkıdır” sloganı ile ev sahipliğini Nilgün Okutan ve Müberra Çakmak’ın üstlendiği davette birçok ünlü katılımı bağış toplanarak onlarca çocuğun hayatına sihirli değnek değdi.

Başkanlığını Ebru Uygun’un yürüttüğü Toçev Vakfı, okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocukların tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyor. Toçev; “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktıkları yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta Force Kalamış sponsoru olduğu Toçev adına yapılan ev sahipliğini Nilgün Okutan ve Müberra Çakmak üstlendi. Davete birçok ünlü isim katıldı. Katılanlar arasında yer alan Toçev Başkanı Ebru Uygun, Reklamcılar Esnaf Oda Başkanı Gülay Şele, Zeynep Eylem Şenkal, Elif Dağdeviren, Sevgi Ekiyor gibi isimlerin bulunduğu davette, sosyal medya paylaşımlarımdan ve farklı iletişim kanallarından, toplum bilinçlendirilmeye ve iyiliğe davet edildi. Davet sayesinde onlarca çocuğun eğitim hayatına dokunacak bağış toplandı.

https://www.tocev.org.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ