Demokrat Zafer

Kurukahveci Mehmet Efendi desteği ile Süreyya Operası Kahve Konserleri

Kurukahveci Mehmet Efendi desteği ile gerçekleştirilen Kahve Konserleri’nde bu hafta:  

Süreyya Operası, 13 Mart’ta Piyano Sanatçısı Cem Babacan ve Viyolonsel Sanatçısı Nil Kocamangil’i ağırlayacak

Kurukahveci Mehmet Efendi ve Kadıköy Belediyesi’nin iş birliği ile gerçekleştirilen “Süreyya Operası Kahve Konserleri” bu hafta Piyano Sanatçısı Cem Babacan ve Viyolonsel Sanatçısı Nil Kocamangil’in performansına ev sahipliği yapacak.

Süreyya Operası’nın asırlık sahnesinde gerçekleştirilecek konserin ilk bölümü Arjantinli Besteci Alberto Ginastera’nın Pampeana No.2, Viyolonsel ve Piyano için Rapsodi’si ile başlayacak. Leon Boëllmann’dan, Viyolonsel ve Piyano için Sonat Op.40 eserleri ile devam edecek olan müzik şöleni, Dmitri Shostakovich’ten Viyolonsel ve Piyano için Sonat Op. 40 ile tamamlanacak.

Arasız yaklaşık 60 dakika sürecek etkinliğin biletleri 13 Mart 2022 tarihinde Süreyya Operası gişesinde ve bilet.kadıkoy.bel.tr adresinde satışa sunulacak.

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları tarafından desteklenen Süreyya Operası Kahve Konserleri serisi, orkestra ve oda müziği konserleri ile Mayıs ayına kadar devam edecek.

Müzik ve kahveseverler, ilk kez yayımlanan belge ve fotoğraflarla Türk kahvesinin tarihini okuyucu ile buluşturan “1871 – 2021 Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları’nın 150 Yılı” kitabını da Süreyya Operası fuaye salonunda inceleme ve edinme imkanına sahip olacaklar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ