Demokrat Zafer

TOPRAĞIN BEREKETİNİ SİMGELEYEN ‘’TESTİ’’ CUBO İLE YAŞAM ALANLARINIZDA

CUBO’nun, bahara hazırlanmaya başladığımız bu dönemde, doğadan ilham alarak hazırladığı yeni renk kartelasına dahil ettiği ‘Testi’ tonunun çıkış noktası toprak. Testi, pandemi sonrası daha çok vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarına doğallığı ve huzuru taşıyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte kapalı mekânlar yeniden düzenleniyor ve bahara hazırlanıyor. Tamamen yerli sermaye ile ürünlerini geliştiren CUBO’nun toprağın bereketini simgeleyen toprak tonundan esinlenerek renk kartelâsına kattığı ‘Testi’ ile yaklaşan baharı karşılayabilirsiniz.

Genellikle her renkle uyumlu bir doku oluşturan ‘Testi’, hem rahatlatıcı bir etki sağlıyor hem de mekâna sıra dışı bir şıklık kazandırıyor.

Kullanım alanı çok geniş olan ‘Testi’ rengini, girişten oturma odasına, yatak odasından mutfağa yaşam alanlarınızın tamamında tercih edebilirsiniz. Testi’yi CUBO’nun “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile yaratacağınız farklı renk tonlarıyla kombinleyerek size özel mekânlara imza atabilirsiniz.

Tercih edeceğiniz iç cephe boyası ister ipek mat, ister soft mat, ister mat görünümlü olsun, CUBO’nun su bazlı ve silinebilir özellikteki tüm ürünleriyle bu rengi elde edebilirsiniz.

‘’Yapıda Kusursuz Çözümler’’ misyonuyla faaliyetlerini sürdüren CUBO, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesiyle yapı sektörüne artı değer katıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ