Demokrat Zafer

TEKSAN’DAN VERİ MERKEZLERİNE KESİNTİSİZ ENERJİ

Teksan’ın yerli motorlu jeneratörleri Londra Data Center World’de yoğun ilgi gördü

Veri merkezlerine yönelik dünyanın en büyük etkinliği olan Data Center World Fuarı 2-3 Mart 2022 tarihlerinde Londra’da gerçekleşti.  Sektörün dev isimlerinin boy gösterdiği fuarda Teksan’ın yerli motorlu ürünlerini sergilediği standı yoğun ilgi gördü. Birleşik Krallık’ta Teksan UK ile faaliyetlerini sürdüren şirket, “Made in Turkey” markalı ürünleriyle veri merkezleri için güvenilir çözümler sunuyor. Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde önemli veri merkezlerinin kesintisiz enerjisi Teksan’a emanet.  

Dijitalleşme tüm dünyada baş döndürücü bir hızla gelişirken veri, en kıymetli hazine olarak adlandırılıyor. Özellikle telekom, finans gibi teknolojinin ön planda olduğu sektörler için veri merkezleri şirketlerin beyni konumunda. Veri merkezlerinin güvenliğinde ise kesintisiz enerji büyük rol oynuyor.

Bu yıl 2-3 Mart 2022 tarihlerinde İngiltere’de düzenlenen Londra Data Center World etkinliğinde veri merkezi sektörünün dünya liderleri bir araya gelerek ürün ve çözümlerini tanıttı. Teksan, en yeni teknolojilerin sergilendiği ve yüzlerce firmanın yer aldığı bu önemli etkinlikte veri merkezlerine yönelik kesintisiz enerji çözümlerini sundu. Teksan’ın Ford ECOTORQ motorlu jeneratör setleri fuarda büyük ilgi gördü. Yerli motorlu dizel jeneratörler, inovatif tasarımları ve yüksek performansları yanında sunduğu yakıt tasarrufu ve elektrik kesintilerinde daha kısa bekleme süreleri ile dikkat çekiyor.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer şunları söyledi: “Teksan olarak kesintisiz enerjiye en çok ihtiyaç duyulan alanlardan biri olan veri merkezi pazarını çok önemsiyoruz. Sektörün geleceğine yön veren Londra Data Center World, bu anlamda veri merkezlerine yönelik kesintisiz enerji çözümlerimizi tanıttığımız önemli bir etkinlik. Dünyanın önde gelen üretici ve tedarikçilerinin arasında yerimizi aldığımız fuarda, yoğun ilgi gördük. Global markalarla çalışan İngiliz menşeili pek çok marka da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi. 2019 yılında faaliyetlerine başlayan ilk yurt dışı ofisimiz Teksan UK’deki büyüme planımızla eş zamanlı olarak buradaki aktivitelerimizi sürdürmeye devam edecek, pazardaki payımızı arttıracağız. Veri merkezlerine yönelik nitelikli güç çözümlerimiz ve bu alandaki önemli referanslarımız ile birlikte, global arenada daha da büyümeyi hedefliyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ