Demokrat Zafer

Anne Adayları ve Yeni Anneler için Mustela Mucizesi

Hamilelik ve doğum; anneler için unutulmayacak ve vücutta ciddi değişikliklere yol açan bir dönemdir. Bu değişimlerin en başında; ani kilo alıp vermeye bağlı, gerilen ve elastikiyetini kaybeden bir cilt gelmektedir. Özellikle kilo alımı sebebiyle vücutta oluşabilecek çatlaklar, cilt için en büyük risktir. Cilt; değişimlere uyum gösteremediğinde, bağ dokuda kopmalar meydana gelmekte ve bu da çatlakların oluşmasına sebep olmaktadır. 70 yıldır anne ve bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Mustela, Maternite Serisi ile çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olmaktadır.

Cildinizi Mustela’nın Doğal Kökenli İçeriklerine Emanet Edin

Anne adayları ve yeni annelerin kullanımına uygun doğal kökenli içerikleriyle Mustela Maternite Serisi, hamilelik ve emzirme döneminde annenin ve bebeğin güvenliğini önemseyen formüllerle tasarlanmıştır. Klinik olarak etkinliği kanıtlanmış seri, “Çatlak Önleyici Kremi, Çatlak Serumu, Organik Sertifikalı Çatlak Önleyici Yağı” olmak üzere üç farklı üründen oluşmaktadır.

Mustela Organik Sertifikalı Çatlak Önleyici Yağı, %100 doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilmiştir. Cilt elastikiyetini arttırmak ve çatlak oluşumunu azaltmak için hamilelik boyunca kullanıma uygundur. Patentli aktif bileşen maracuja yağından elde edilerek geliştirilmiştir. Cildi yüksek derecede nemlendiren Mustela Organik Sertifikalı Çatlak Yağı, zengin dokusu sayesinde masaj için de idealdir.

Mustela Çatlak Önleyici Kremi için maracuja yağından elde edilen temel aktif bileşen, hamilelik boyunca kullanıldığında; anne adaylarının cilt esnekliği arttırmaya, cildi yumuşatmaya, çatlak oluşumunu ve çatlak görünümünü önlemeye yardımcı olur. Ciltteki gerginlik hissini yatıştıran krem, %97 doğal kökenli içeriklerden oluşturulmuştur. Hamileliğin ilk aylarından itibaren sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması yeterlidir. Ciltte yağlı ve yapışkan bir iz bırakmayan Çatlak Önleyici Krem; emzirme döneminde de göbek, kalça ve bacaklara uygulanabilmektedir.

Mustela Çatlak Serumu, %96 doğal kökenli içeriğiyle çatlak izleri üzerinde aktif rol oynamakta ve cildin elastikiyetini güçlendirmektedir. Formülünde maracuja yağı bulunduran serum, hamilelik ve doğum sonrasında kullanıma uygundur. Yüksek onarıcı özelliğiyle çatlakları hedef alan Mustela Çatlak Serumu, oluşmuş çatlakların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Jel yapısıyla kısa sürede emilir ve çatlakların uzunluğu, genişliği, rengi ve dokusu üzerine etki eder.

 

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ