Demokrat Zafer

COPA, KOŞU VE DOĞA TUTKUNLARININ SPONSORU

Spora ve sporcuya destek veren COPA Isı Sistemleri, 4 Haziran 2022’de gerçekleşecek olan SPX Dağyenice Ultra Trail 2022’nin altın sponsoru oldu. Türkiye’nin 3 göl manzarasına sahip tek trail koşu parkuru olan Bursa Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasında düzenlenen ultra maratona, iki binden fazla koşucunun katılması bekleniyor.

Spora ve sporcuya destek veren COPA Isı Sistemleri, 4 Haziran 2022’de gerçekleşecek olan SPX Dağyenice Ultra Trail 2022’nin altın sponsoru oldu. Türkiye’nin en özel rotalarından bir olan Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasında gerçekleşecek ultra maraton; 6K, 13K, 32K ve 59K olarak farklı seviyelerden koşuculara seçenekler sunuyor. Uluslararası ITRA puanı vermeye akredite, SPX Dağyenice Ultra Trail 2022’ye iki binden fazla koşucunun katılması bekleniyor.

Yurt içi ve yurt dışından katılan koşucuların yanı sıra kitleleri bir araya getiren geniş katılımlı bir etkinlik olan SPX Dağyenice Ultra Trail 2022, misafirlerin keyif alacağı sosyal bir deneyim de vadediyor.

COPA Isı Sistemleri, koşmaktan keyif alan ve şehrin stresinden uzak muhteşem doğa manzarasında eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi 4 Haziran 2022’de Bursa Dağyenice’ye bekliyor. Organizasyonun kayıtları ise şu adresten yapılabiliyor:

https://www.alivex.com/Event/RegisterDetail?eventId=394

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ