Demokrat Zafer

Tam Bir Fiyasko

Haftalık yapılan olağan basın toplantısında Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur, 6lı muhalefet bloğunun Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metnini değerlendirdi.

Genel başkan yardımcısı Uğur Batur, 6lı muhalefet bloğunun Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metninin büyük bir umutla beklendiğini ama fiyaskodan ibaret olduğu değerlendirmesini yaptı. Batur konuşmasında; “Bu metni defalarca okuduk. Türk halkının büyük umutlarla beklediği, Muhalefet olarak hepsinin bir araya gelerek yazdığı, sonunda iyi bir şeyler çıkacak diye her kesimin merakla beklediği metin maalesef bir fiyasko çıktı.”ifadesini kullandı.

MİLLİ BİR DURUŞ YOK

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metninin değerlendirmesinde Batur; “Bu metinde neler olduğunu detaylı olarak irdelemeden önce şuna dikkatinizi çekmek isterim: Bu metinde ne yok? Bu metinde Atatürk yok,bu metinde cumhuriyetin kurucu değerleri yok, bu metinde anayasanın ilk 4 maddesine bağlılık ve sadakat yok, bu metinde laiklik yok, bu metinde Türk yok.Ve sonuç olarak bu metinde milli bir duruş yok.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ