Demokrat Zafer

“YARDIM EDİN BÜYÜKŞEHİR ARAÇLARIMIZI BAĞLIYOR”

“BU SABAH SERVİSÇİLERİN; “YARDIM EDİN BÜYÜKŞEHİR ARAÇLARIMIZI BAĞLIYOR” TELEFONU İLE UYANDIK.” sözler İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel’e ait.
Özel “Yenişehir Servisçiler Kooperatifi Başkanı Sayın Fikret Çoban’ın servisçi esnafının yaşadığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla dün AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ziyaretinden, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ile görüşmesinden ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’a teşekkürlerinden sonra bugün görülmedik bir şekilde Yenişehirin birçok bölgesinde zabıta ekipleri tarafından servisçiler durdurulup cezalar kesilmeye araçları bağlanmaya başlandı. Bugün sabah 07.10’da yine servisçi esnaflarımız şahsımı arayarak yardım istediler. Onlarla birlikte sabahın erken saatlerinde ceza kesilen ve bağlanan araçlarına müdahale etmek için olay yerine gittik. Büyükşehir ve Yenişehir Belediyesi Zabıtaları’nın, polis ekiplerinin de bağlanan araçların etrafında görev yaptıklarını gördük. Zabıtalar ve emniyetteki yetkililer ile birebir görüştük. Servisçi esnafımızın hakkını aramak ve onları savunmak adına ne gerekiyorsa yaptık.
Ceza kesen Büyükşehir Belediyesi, çare üretmeyen Yenişehir Belediyesi olduğu halde teşekkür edilen yine Büyükşehir ve Yenişehir belediyesi olduğunu tüm Yenişehirliler gördü. Zulme rıza zulümdür; taraftar olsa zalim olur. Ama ne acı ki! Bugün sabahın köründe bizler servisçi esnafımızın derdini çözmek için çaba sarf ederken dün teşekkür edilenler belki de sıcak yataklarında mışıl mışıl uyuyorlardı. Biz Yenişehirli esnafımız için mücadeleye devam edeceğiz, Balık bilmezse Halik bilir….” dedi.

Özel, “Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığına bağlı olan UKOME tarafından Yenişehir de ki servisçi esnaflarımıza verilecek – U TİPİ GÜZERGAH İZİN BELGESİ – ile bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır” diye konuştu. Servis çeken araçlara yönelik denetimler ile başlayan cezai işlemler ile Yenişehir İnegöl ilçelerindeki servis çeken esnafın sıkıntı ve zor durumda kaldıklarını belirten İYİ Parti Yenişehir ilçe Başkanı Ercan Özel, ” Biz ilçemizde yaşanan İstek ve beklentileri gündeme getirmeye devam edeceğiz. Sadece Yenişehir değil İnegöl İznik ve diğer ilçelerde sorun devam ediyor Bir çok yerden arayan vatandaşlarımız bizlere yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Bu sorun ile birlikte okullara giden öğrencilerimiz işçilerimiz de sıkıntı yaşıyorlar. Büyükşehir Belediye başkanına bağlı olarak görev yapan UKOME tarafından Yenişehir de ki servisçi esnaflarımıza verilecek – U TİPİ GÜZERGAH İZİN BELGESİ – ile bu sorun tamamen ortadan kalkacaktır. Konunun takipçisi olacağız” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ