Demokrat Zafer

Renklerin enerjisinden ilham alın

Dört mevsim her stile adapte olabilecek yeni yastık koleksiyonlarıyla mekanlara zamansız bir nefes katan Beauty Of The House, renklerin ve desenlerin enerjisini evlere taşıyor. Sezonun trendi olan kiremit tonları ve mavi renkteki yastıklara ikat desenli Otto koleksiyonu eşlik ediyor. Peacock koleksiyonu ise mekanlara otantik ve şık dokunuşlar yapmak isteyenleri bekliyor.

Ev dekorasyonunda aksesuarlarla değişiklik yapmak, bir dokunuşla harikalar yaratmak isteyenler için en pratik çözümlerin başında geliyor. Beauty Of The House, yaşam alanlarında ufak dokunuşlarla büyük değişiklikler yapabileceğiniz modelleriyle her zevke ve stile uygun öneriler sunuyor. Tekstilci bir aileden gelen Berna Üstünbağ, çocukluğundan beri dikiş makineleri ve kumaşlarla iç içe büyümüş.

Pandemi döneminde insanların evlerine olan ilgisinin artmasıyla Beauty Of The House markasını yaratmaya karar veren girişimci, bir evin atmosferini en kısa sürede değiştiren objenin yastıklar olduğuna karar verip çok sayıda yastık koleksiyonu tasarlamaya başlıyor. Ağırlıklı olarak üretimini ithal kumaşlarla gerçekleştiren ve yarattığı her seriyi 9-10 yastık modeliyle çeşitlendiren Beauty Of The House, farklı desenleri ve farklı türdeki kumaşları bir araya getirip yaratıcı modellerle sunmayı çok seviyor.

“Her Eve Bir Altın Kalp” ve “Kalbi Evinde Atanlar” olmak üzere kendilerine iki hashtag seçen Beauty Of The House, evde ailesiyle birlikte vakit geçirmeyi sevenlere ve evinde tek bir dokunuşla geniş çaplı bir değişiklik yapmayı hedefleyenlere hitap eden 18 özel koleksiyon tasarlamış. Her koleksiyon bizlere ayrı bir hikâye anlatıyor.

Desenleriyle kumaşlara hayat katan Beauty Of The House ürünlerine kendi mağazamız ve web sitemiz dışında Cumba Selection mağazalarından ve www.evkokusu.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Tüm ürün görsellerimizi: https://we.tl/t-sYBuonWoiv  adresinde bulabilirsiniz.

İMÇ, 1. Blok, no 1349

 Unkapanı, İstanbul.

www.beautyofthehouse.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ