Demokrat Zafer

Kurukahveci Mehmet Efendi desteği ile Süreyya Operası Kahve Konserleri

Kahve Konserleri’nde bu hafta: Süreyya Operası 6 Mart’ta Viyolonselde Çağlayan Çetin, Kontrbasta Onur Özkaya, Piyanoda ise Şevki Karayel’i ağırlayacak

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları desteği ile Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Süreyya Operası Kahve Konserleri” devam ediyor. Başarılı viyolonsel sanatçısı Çağlayan Çetin, yetenekli kontrbas sanatçısı Onur Özkaya ve ülkemizin önde gelen piyanistlerinden Şevki Karayel’in birlikte gerçekleştirecekleri konser, 6 Mart 2022, Pazar sabah saat 11:00’de Süreyya Operası’nda sanatseverleri müzik ile sarıp sarmalayacak.

Konser, Giovanni Bottesini’nin Duetto Nr 1 ile Elegia ve Tarantella Capriccio eserleriyle başlayacak; ardından Nicolo Paganini’nin Variazioni di Bravura’sı seslendirilecek. Konser, Giovanni Bottesini imzalı Rossini Fantasia eseri ile son bulacak.

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları tarafından desteklenen Süreyya Operası Kahve Konserleri serisi, orkestra ve oda müziği konserleri ile Mayıs ayına kadar devam edecek.

Müzik ve kahve severler, ilk kez yayımlanan belge ve fotoğraflarla Türk kahvesinin tarihini okuyucu ile buluşturan “1871 – 2021 Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları’nın 150 Yılı’’ kitabı da Süreyya Operası fuaye salonunda inceleme ve edinme imkanına sahip olacaklar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ