Demokrat Zafer

Biletinial’dan The Batman’e Özel Gösterim

Biletinial.com’un Özel Davetlileri 2 Mart’ta Batman’in Gotham Sokaklarında Bir Araya Gelecek

 Biletinial’ın “Vizyona Girmeden İzle” mottosu ile gerçekleştirdiği özel gösterim serisi The Batman ile devam ediyor.

Sinema ve çizgi evreninin klasikleşen efsane karakteri Batman’in merakla beklenen yeni filmi, Türkiye’de ilk kez 2 Mart tarihinde City’s Nişantaşı Cinewam Premium’da Biletinial özel davetlilerinin beğenisine sunulacak. The Batman, kültür-sanat hayatının önemli temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek özel gösterimin ardından 4 Mart tarihinde vizyona girecek.

D.C. Comics evrenin hayat verdiği çizgi roman ile başlayıp beyaz perdeye taşınan efsane süper kahraman Bruce Wayne’in gizli kimliği olan “Batman”e bu filmde Alacakaranlık serisi, Tenet ve Good Time filmlerinden hatırladığımız Robert Pattinson hayat veriyor. Matt Reeves’in yönettiği filmin diğer başrol oyuncuları arasında Paul Dano, Colin Farrell ve Andy Serkis yer alıyor.

Karanlık Şehir Gotham’ın sokaklarında geçen film, Milyoner Bruce Wayne’in gizli kimliği Batman’in organize suç şebekeleri ile savaşını konu ediniyor. Matt Reeves’ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Zoë Kravitz, Colin Farrell ve Paul Dano gibi isimler yer alıyor.

biletinial.com  hakkında:

biletinial.com. 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamalar devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ