Demokrat Zafer

MEYHANELER SOKAĞI 2 MART’TA VEDAT MİLOR’U, 31 MART’TA İSE MURAT UYURKULAK’I AĞIRLIYOR!

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi İstanbul Elsewhere’de kurulan çevrimiçi Meyhaneler Sokağı üçüncü haftasını geride bıraktı. Herkesin kendi meyhanesini açarak doldurduğu Meyhaneler Sokağı, mart ayını sürprizlerle karşılıyor! Meyhaneler Sokağı, Vakt-i Nefaset serisinde 2 Mart Çarşamba akşamı 21.30’da Vedat Milor’u, Vakt-i Kıraat serisinde ise 31 Mart Perşembe akşamı 21.00’de Murat Uyurkulak’ı ağırlayacak.

Meyhaneler Sokağı Herkese Açık

Herkesin kendi çevrimiçi meyhanesini ücretsiz olarak gather-in platformunda açabildiği yeni İstanbul Elsewhere projesi Meyhaneler Sokağı, pandemiyi, kış mevsimini, mesafeleri, kısıtlamaları ve tüm özlemleri ortadan kaldırıyor. Bir fikri ve müdavimi olan herkese sokakta numara veren, meyhane tabelasını hazırlayan ve içerisini döşeyen İstanbul Elsewhere ekibi, tecrübesi ve bilgisiyle gather-in’de mekanı kurarak hem teknik hem ritüel olarak bir meyhanenin nasıl yönetileceğini mekan sahiplerine anlatıyor. Kendi meyhanesini açmak isteyenler, meyhanenin adını ve konseptini belirtip meyhane@gatherin.life adresine mail atarak İstanbul Elsewhere ekibiyle iletişime geçebiliyor.

Meyhaneler Sokağı projesiyle kainatın her yerinde Britanya merkezli rakı sofraları kuruluyor. İlk üç haftada 67 başvuru alan Meyhaneler Sokağı’nda 34 mekân açıldı ve 12 tanesi gerçekleşti. İstanbul Elsewhere ekibi Joker Meyhane, Kadıköylü Meyhane, Piyanist Şantör Meyhane’yi ya da herkesin kendi ilgi alanıyla yaratacağı meyhaneleri açacak mekân sahiplerini aramaya devam ediyor.

Meyhane Elsewhere de Meyhaneler Sokağı’nda!

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın işlettiği, dünyanın “en orijinal ve büyük” meyhanesi Meyhane Elsewhere de Meyhaneler Sokağı’nda müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Meyhane Elsewhere, “Vakt-i Kainat”, “Vakt-i Nefaset” ve “Vakt-i Kıraat” serileriyle ehlikeyfi kainatın her yerindeki dostlarıyla buluşturuyor, yazar ve gastronomi erbabıyla tanıştırıyor.

Vedat Milor 2 Mart Çarşamba akşamı TSI 21.30’da Vakt-i Nefaset serisinin; Murat Uyurkulak ise 31 Mart Perşembe akşamı TSI 21.00’da Vakt-i Kıraat serisinin konuğu olacak.

Meyhaneler

Kırmızı Kara Meyhane (Mahir Ünsal Eriş ile)                     1 Mart 2022 Salı TSI 21.00

Vakt-i Nefaset (Özel Konuk: Vedat Milor)             2 Mart 2022 Çarşamba TSI 21.30

Hisarönü Meyhanesi                                     4 Mart 2022 Cuma TSI 21.00

Zorba Proje Meyhanesi                                 5 Mart 2022 Cumartesi TSI 21.00

Sihirli Meyhane                                              7 Mart 2022 Pazartesi TSI 21.00

Dude Meyhane                                              9 Mart 2022 Çarşamba TSI 21.00

Meyhane Elsewhere                                     10 Mart 2022 Perşembe TSI 21.00

Heyhat Meyhanesi                                        11 Mart 2022 Cuma TSI 21.:00

Yoldan Geçenlerin Salaş Meyhanesi                        12 Mart 2022 Cumartesi TSI 21.00

Kürdilihicazkâr Meyhanesi                            13 Mart 2022 Pazar TSI 21.00

Vakt-i Kıraat (Özel Konuk: Murat Uyurkulak)                   31 Mart 2022 Perşembe TSI 21.00

Tüm etkinlikler için gatherin.life adresinden masa ayırtılabilir.

İSTANBUL ELSEWHERE HAKKINDA

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini “dışarıdan” bakarak anlama, keşfetme, bulma projesi olan İstanbul Elsewhere, İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyor. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesin dahil olduğu proje, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyor.

gather-in HAKKINDA

gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ