Demokrat Zafer

DİLEK GÜLBAY’DAN ”BULUT KADIN”

Yazar 16 Ağustos 1980 Yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretim,ortaokul ve lise yılları İstanbul Zeytinburnu’nda tamamladı.Küçük yaşlardan beri duygularını şiirlerine yansıtan yazar ilk kitabı olan ”BULUT KADIN”ı Arı Sanat etiketi ile okuyucuların beğenisine sundu.


Okuyucudan ve otoritelerden tam not alan yazar kısa sürede kitabı ile hatrı sayılır satış rakamlarına ulaştı.
Edebiyat, sanat gibi alanlarda kendi hayatını ve hayatları acısıyla, tatlısıyla çocukluğundan bu yana kaleme alan yazarın şiire olan sevdası çocukluk yaşlarında başladı.
Hayaldi gerçek oldu ve BULUT KADIN okuyucusu ile buluştu.”Bulut Kadın”kitabı hakkında konuşan Dilek GÜLBAY,bu kitabındaki şiirleri yazarken tüm yaşanmışlıklarını acılarını dile getirdiğini ifade ediyor.


Kitabını yazarken yazar ayrıca canından çok sevdiği eşi ve oğlundan ilham aldığını belirtiyor.Yazar ve şair olmasının yanı sıra yapmış olduğu keyifli radyo programları
ile dikkat çeken Dilek GÜLBAY çeşitli imza günleri de düzenleyeceğini belirtti.Sürekli üretken olduğunu belirten şair yeni kitabı içinde çalışmalara
başladığını duyurdu.
Derin düşüncesi ve kültürüyle öne çıkan şair ”Bulut Kadın”kitabı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken gerçek sevgi,aşk ve ilahi tutku konulu şiirleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ