Demokrat Zafer

KÜÇÜKKAYALAR: “ODAMIZDA DAHA ETKİLİ ÇALIŞMALAR YAPMAK İÇİN GÖREVE GELDİK”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi 18’nci Dönem Yönetim Kurulu, 17’nci Dönem Yönetim Kurulu’na ve Divan Kurulu’na çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini verdi.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu devir teslim töreni BAOB Yerleşkesi’nde bulunan Şube Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Emrah Mutlu, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ayşegül Kebir, Yönetim Kurulu Üyeleri Gonca Hüyüklü, Deniz Güzel, Cevat Şahin, Aykut Ertürk, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Şentürk Aydın, Emrah Ünal,  Reyhan Loyan Dalkılınç, Caner Sarıbal, Oktay Dibap’ın hazır bulunduğu devir teslim törenine Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 17’nci Olağan Genel Kurulu Divan Heyeti katıldı.

Törende konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, “18’nci Dönem Yönetim Kurulu olarak hepinizi sevgi, saygı ve dostlukla selamlıyoruz. Birlikte üretelim, birlikte yönetelim söylemi ile yola çıktık ve hep beraber Odamızı daha saygın hale getirmek, daha etkili çalışmalar yapmak üzere yönetime başladık. Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu üyeleri ve Divan Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından plaket töreni gerçekleştirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ