Demokrat Zafer

YARALI KÖPEK AMELİYATLA HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

YILMAZ: “TEDAVİSİ VE BAKIMLARI TAMAMLANAN CAN DOSTUMUZ KISA SÜRE İÇERİSİNDE ESKİSİNDEN DAHA SAĞLIKLI OLACAK.”

BURSA- Yıldırım’da trafik kazası sonucu yaralanan sokak köpeği, Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü hekimleri tarafından ameliyat edilerek hayata döndürüldü.

Yıldırım Ortabağlar Mahallesi’nde bir sokak köpeğine otomobil çarparak olay yerinden uzaklaştı. Mahalle sakinleri durumu Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’ne bildirerek, köpeğinin durumunun ağır olduğunu acil müdahale edilmesini istedi. Çağrı üzerine harekete geçen Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, köpeği olay yerinden alarak, Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürdü. Yapılan kontrollerde ayağında kırıklar tespit edilen köpek ameliyata alındı. Başarılı bir operasyonun ardından sağlığına kavuşturulan ve bakımları yapılan köpek Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde iyileşene kadar misafir ediliyor.

TERK ETMEYİN BİZE BİLDİRİN

Yaralı hayvanın durumu ile yakından ilgilenen ve durumu hakkında Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım tüm canlıların belediyesi. Hemşehrilerimizden gelen talep doğrultusunda ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale ederek, bir canın daha hayata tutunmasını sağladı. Şu an için sağlık durumu oldukça iyi, kısa süre içerisinde eskisinden daha sağlıklı olacak. Komşularımıza duyarlılıklarından, ekiplerimize ise özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kazalar, hayatımızın bir gerçeği. Yıldırımlılardan istirhamımız, bu tarzda yaşanabilecek olası kazalarda can dostlarımızı kaderlerine terk etmek yerine bizlere bildirsinler. Bizim onların sağlığa kavuşması için gereken her şeyi yapacağımızdan emin olsunlar” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ