Demokrat Zafer

Qatar Airways Privilege Club, Mart Sonundan itibaren Avios’u Yeni Ödülleri Olarak Kabul Etti

Çığır açan yeni ortaklık, mevcut kullanım seçeneklerine ek olarak Privilege Club üyeleri için yeni bir ödül fırsatları dünyası açacak

Havayolunun sadakat programı, Qmiles ile 1:1 oranında lider bir üye para birimi olan Avios’ı benimsiyor

Qatar Airways bugün, Mart 2022’nin sonlarından itibaren dünya çapındaki tüm üyeler için ödül para birimi olarak Avios’u kabul edeceğini açıkladı.

Tüm Privilege Club üyeleri, mevcut Qmiles bakiyelerinin 1:1 oran bazında otomatik olarak Avios’a değişmesiyle üye programının yeni ödül para birimi Avios’a sorunsuz bir geçiş yaşayacak.

Privilege Club üyelerine, Avios’ta ki değişiklikle birlikte ödülleri biriktirmek ve yönetmek ve harcamalarda heyecan verici yeni yeniliklerden yararlanmak için daha da büyük fırsatlar sağlanacaktır. Buna ek olarak, üyeler kazanılmış ödül bakiyelerini koruyacak ve şu anda sahip oldukları geri ödeme fırsatlarından yararlanmaya devam edebilecekler. Daha fazla ayrıntı www.qatarairways.com/Avios ve daha fazlası gelecek ay Qatar Airways Privilege Club tarafından duyurulacaktır.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: “Qmiles’ten Avios’a geçiş, Privilege Club için çığır açan yeni bir dönemi işaret ediyor ve devamlı üyelerimizin sektördeki en ilgi çekici üye ağına ve en büyük ortak portföyüne katılmalarını sağlıyor.

“Dünyanın En İyi Havayolu şirketi olan Qatar Airways, üyelerimiz için benzersiz dünya standartlarında deneyimler yaratmak için heyecan verici dijital yeniliklerin benimsenmesiyle sadakati yeniden tanımlamaya devam ediyor. Değerli üyelerimizi hem sahada hem de saha dışında ödüllendirmenin daha da fazla yolunu araştırırken, önümüzdeki haftalarda bu heyecan verici değişimin daha fazla ayrıntısını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

IAG Loyalty, Avios para biriminin sahibi ve yönetimidir. IAG Loyalty CEO’su Bay Adam Daniels şunları söyledi: “Qatar Airways, Avios’un gücünü inandı. Avios’ı benimseyerek müşterilerine daha geniş bir fayda yelpazesi sunabilecek ve iş geliştirme hedeflerini destekleyebileceklerdir. Üye sayımızdaki liderliğimizi genişletirken, Avios’un küresel erişimini artırırken ve ortaklık stratejimizi daha da inşa ederken IAG Sadakati için heyecan verici bir adım.”

Avios, British Airways Executive Club, AerClub, Iberia Plus ve Vueling Club tarafından kullanılan küresel sadakat para birimidir ve yakında yeni Qatar Airways Privilege Club para birimi olacaktır. Mevcut programları sayesinde Avios, havacılık, seyahat, eğlence, alışveriş ve finansal hizmetler de dahil olmak üzere geniş bir tüketici sektörü karışımında toplanabilir. IAG Loyalty şu anda American Express, Nectar, Avis Budget Group ve Marriott gibi 200’den fazla önde gelen global marka ile iş birliği yapmaktadır. Daha fazla bilgi iagloyalty.com.

IAG Loyalty ve Qatar Airways, ortaklıktan yeni müşteri avantajlarının yanı sıra önümüzdeki aylarda dünya çapında Avios kazanmanın ve toplamanın daha fazla yolunu tanıtmak için çalışıyor.

Privilege Club son zamanlarda kademe statüsünü genişleterek değerli üyelerinin sadakatini onurlandırdı. Bu girişim, kademe statüsü Aralık 2021 ile Aralık 2022 arasında yenilenmesi gereken tüm Gümüş, Altın ve Platinum üyelerine fayda sağlar. Bu üyelerin katılım geçerliliği otomatik olarak 31 Aralık 2022’ye uzatılır.

Buna ek olarak, havayolunun üyelik programı, üyelere Avios kazanma fırsatlarının artmasını sağlamak için geçen yıl boyunca birden fazla ortaklık başlattı. Privilege Club üyeleri Qatar Airways, oneworld® havayolu ortakları ve diğer havayolu ortaklarının yanı sıra bir dizi finansal ve yaşam tarzı ortağıyla uçarken Avios kazanabilirler. Avios, ödül uçuşları, kabin yükseltmeleri, ekstra bagaj ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ödüller için kullanılabilir.

Qatar Airways Privilege Club, FIFA Dünya Kupası Katar 2022’nin™ Resmi Sık Uçan Yolcu Programıdır ve yakın zamanda üyeler için ödüllendirici fırsatlarla merakla beklenen turnuva için bir yıllık geri sayıma başlamıştır.

Qatar Airways Hakkında

Birden fazla ödüllü havayolu şirketi Qatar Airways, geçtiğimiz günlerde uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yönetilen 2021 Dünya Havayolu Ödülleri’nde ‘Yılın Havayolu’ olarak açıklandı. Ayrıca ‘Dünyanın En İyi Business Class’ı’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Salonu’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Koltuğu’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Onboard Catering’ ve ‘Orta Doğu’nun En İyi Havayolu’ seçildi. Havayolu, eşi görülmemiş bir altıncı kez (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 ve 2021) ana ödülü kazanarak sektörün zirvesinde tek başına durmaya devam ediyor.

Qatar Airways ayrıca Skytrax tarafından prestijli 5 Yıldızlı COVID-19 Havayolu Güvenliği Derecelendirmesini elde eden dünyadaki ilk küresel havayolu oldu. Bu, Hamad Uluslararası Havaalanı’nın (HIA) Orta Doğu ve Asya’da Skytrax 5 Yıldızlı COVID-19 Havaalanı Güvenlik Derecesi almaya hak kazanan ilk havalimanı olma başarısını takip ediyor. Bu ödüller, dünyanın dört bir yanındaki yolculara havayolunun sağlık ve güvenlik önlemlerinin mümkün olan en yüksek profesyonel, bağımsız inceleme ve değerlendirme standartlarına tabi olduğuna dair güvence sağlar. Gemide ve HIA’da uygulanan tüm önlemlerin tüm ayrıntıları için lütfen qatarairways.com/safety ziyaret edin.

Havayolunun evi ve merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı da geçtiğimiz günlerde Skytrax 2021 Dünya Havalimanı Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Havalimanı’ olarak açıklandı. HIA, 2014 yılında faaliyete başladığından bu yana ‘Dünyanın En İyi Havalimanları’ sıralamasında istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

Patentli bir Qatar Airways ürünü olan Qsuite, business class’ta sektörün ilk çift kişilik yatağının yanı sıra, bitişik koltuklardaki yolcuların sektörde türünün ilk örneği olan kendi özel odalarını oluşturmalarına izin veren gizlilik panellerine sahiptir.

Qatar Airways, yolcularının günlük 14.250 kalkışla 160’tan fazla ülkede 1.000’den fazla havaalanından yararlanmasını sağlayan küresel havayolu ittifakı oneworld’e katılan ilk Körfez havayolu şirketi oldu.

Avios Hakkında

Avios, British Airways Executive Club, Iberia Plus, Aer Lingus AerClub ve Vueling Club’ın sadakat para birimidir. Dünya çapında 35 milyondan fazla üye var ve her saniye 3000’den fazla Avios topluyor. IAG Loyalty, Avios’un sahibidir.

IAG Sadakati Hakkında

IAG Loyalty, sadakat mükemmelliğine tek başına odaklanmıştır: Avios üyeleri için çok çeşitli uçuş ve seyahat ödülleri de dahil olmak üzere benzersiz ve ödüllendirici deneyimler yaratmanın yanı sıra ortakları için kalıcı büyüme ve güçlü müşteri ilişkileri sunmak.

Ana şirketi International Airlines Group (IAG), 279 noktaya uçan ve her yıl yaklaşık 118 milyon yolcu taşıyan 533 uçağıyla dünyanın en büyük havayolu gruplarından biridir (COVID öncesi). İspanya, İngiltere ve İrlanda’nın önde gelen havayolu şirketleri arasında Aer Lingus, British Airways, Iberia, Vueling ve LEVEL bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ