Demokrat Zafer

DEDECAN’IN GELENEKSEL LEZZETLERİ CİĞER, DALAK VE YÜREK KEBAPLARI

Güneydoğu mutfağında başı çeken, ciğer, dalak ve yürek kebapları; 32 senedir Şanlıurfa’da hizmet veren Dedecan’ın tüm şubelerinde aynı standart lezzetle sunuluyor

Tüm malzemelerin Güneydoğu yöresinden geldiği, Urfa’nın acı biberi ile şenlendirilen Dedecan sofralarında; ciğer, dalak ve yürek kebapları, terbiyeli ve terbiyesiz alternatifleri ile kebap severlerin gönlünü fethediyor.

Geleneksel sunumuyla servis edilen kebapların tadının, damağınızda kalacağını garanti eden Dedecan; kebaplara eşlik eden malzemelerin en tazesini ve en lezzetlisini de sofralarına ekliyor.

Eşlikçilerin iştah açan nefasetleri ile adeta bir ziyafet sofrasına konuk olan Dedecan müdavimleri,  kebap öncesi çorba, lahmacun veya içli köfte ile de başlangıç yaparak, son vuruşu kebapla tamamlamayı seviyorlar.  Bir kere deneyenlerin vazgeçemediği Dedecan kebapları, 32 senedir kalitesinden ödün vermeden, aynı lezzetle misafirlerine güler yüzlü ve özenli hizmetini sürdürüyor.

Şanlıurfa Merkez, İstanbul Ataşehir,  Ankara Çukurambar ve Kayseri Talas’da hizmet veren Dedecan şubelerinde kebap alternatiflerinin dışında odun fırını lezzetleri de dikkat çekiyor.

Güneydoğu mutfağının geleneksel lezzetlerini korumak ve devam ettirmek için büyük bir disiplin ve heyecan ile yola çıkan Dedecan; Şanlıurfa yemek kültürünü ve sofra zenginliğini en iyi şekliyle yansıtmaya devam ediyor.

32 sene önce Şanlıurfa’da tarihi bir binada başlayan Güneydoğu yemek kültürü serüveni; Ankara, Kayseri ve İstanbul’da aynı özen ve heyecanla devam ediyor. Tüm mutfak ekibinin Urfa’lı şeflerden oluştuğu, kullanılan ürünlerin yörenin en iyi yetiştiricilerinden özel olarak seçildiği Dedecan; aslını korumaya devam eden ender işletmelerden.

www.dedecan.com

Şanlıurfa Merkez              : 0414 315 25 25

İstanbul Ataşehir              : 0216 385 63 63

Ankara Çukurambar        : 0312 222 63 06

Kayseri  Talas                    : 0352 438 01 23

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ