Demokrat Zafer

Harrem Arı Poleni, Harrem Propolis Ekstrat ve Harrem Bal+Polen Arı Sütü ŞİFA BU SETTE BULUŞTU

Harrem şifa serisi büyümeye devam ediyor. Doğanın mucizevi gücünden ilham alan Harrem, şifa serisine yeni eklediği arı ürünlerini özel bir sette buluşturdu.

Harrem Arı Poleni, Harrem Propolis Ekstrat ve Harrem Bal+Polen Arı Sütü, içeriğindeki antioksidan bileşenleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirerek enerjik kalmanıza yardımcı olacak. Anadolu arılarından elde edilen Harrem Propolis ürünleri alkol içermiyor. 2 yaş üzerindeki çocuklarınızda da güvenle kullanabileceğiniz Harrem Propolis Serisi, özellikle kış aylarında en büyük destekçiniz olacak.

Harrem Arı Poleni

Harrem Arı Poleni, antioksidan bileşenleri ile bağışıklığınızı güçlendirerek enerjinizin yükselmesine yardımcı olur. Düzenli kullandığında sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını destekler.

Harrem Arı Poleni Satış fiyatı: 189,00 TL

Harrem Propolis Ekstrat

Sabah açken tüketilmesi tavsiye edilen ve alkol içermeyen Harrem Propolis Ekstrat, bağışıklığı güçlendirici ve antioksidan etkisiyle virüs, bakteri ve mantarlara karşı koruma sağlar. Kolesterol seviyesini korumaya yardımcı olan Harrem Propolis Ekstrat, cilt tahrişi ve yanık gibi sorunların giderilmesinde de destekleyicidir.

Harrem Propolis Ekstrat Satış fiyatı: 169,00 TL

Harrem Bal+Polen Arısı Sütü

Sabah açken tüketilmesi tavsiye edilen Harrem Bal+Polen Arı Sütü, içeriğindeki A, B, C, D, E ve K vitaminleri ile bağışıklık sisteminin güçlü kalmasına yardımcı oluyor. Astım ve bronşit hastalıklarının etkisini hafifletilmesini desteklerken enerjinizi de yükseltiyor.

Harrem Propolis Ekstrat Satış fiyatı: 199,00 TL

2 yaş üzeri çocuklarınızda da güvenle kullanabileceğiniz Harrem Propolis Serisi, özellikle kış aylarında en büyük destekçiniz olacak.

Harrem Propolis seti 3’lü Satış fiyatı: 499,00 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ