Demokrat Zafer

Mudanya’yı CHP’nin Mudanya’daki bitik belediyeciliğini görmezden gelen muhalefete teslim etmeyeceğiz!

MHP’den; Mütareke Meydanı’nda Muhalefet Parti Mudanya İlçe Teşkilatları ve Kent Konseyi’nin ortak açıklamasına sert tepki. MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler yaptığı yazılı açıklamada; “Bülbül güle, karga çöplüğe götürür. CHP’nin vagonuna takılan muhalefet partilerinin Mudanya temsilcileri CHP öncülüğünde hızla siyaset çöplüğüne doğru yol alıyor.  Saadeti’ni kaybetmiş, Gelecek’i olmayan, ne Deva bulmuş ne de gerçekten İyi olmuş, anca havanda su dövüp İP’e un seren muhalefet partileri halktan kopuk CHP kılavuzluğunda Mudanya’da bir araya gelmiş, ekonomiye dair açıklama yapmışlar.

Hükümetimiz Türkiye Ekonomi Modeli ve Enflasyonla Mücadele Tedbirleri kapsamında vatandaşımıza nefes aldıracak kararları günbegün açıklamakta üzerine düşen görevi yapmaktadır, Allah’ın izniyle daha da yapacaktır. Mudanya’da siyaset üretemeyen, CHP’nin Mudanya’daki bitik belediyeciliğini görmezden gelen, körler sağırlar birbirini ağırlar tipi ziyaretler dışında sesi çıkmayan muhalefet bugüne kadar neredeydi sormak lazım.

CHP’nin en zayıf halkası Mudanya’daki belediyeciliği olunca Hayri Türkyılmaz idaresindeki Mudanya yol geçen hanına dönmüş, muhalefetin yerel temsilcileri Mudanya’yı cambaza bak siyasetinin merkezi haline getirmişlerdir. Muhalefetin bu yerel temsilcileri birazcık bile samimi olsalar dün Cuma pazarında ıslanan Mudanyalının yanında olur CHP’li Hayri Türkyılmaz’a kapattığı kapalı pazar yerinin hesabını sorabilirlerdi? Mudanya Kent Konseyi ise sivil toplum kuruluşu mudur, siyasi parti midir? Mudanya Kent Konseyi bugüne dek Mudanya’nın yüzlerce sorunu karşısında suspus olurken hangi saiklerle muhalefetin beş benzemez siyasi partisinin yanında altıncı olmuştur?

Mudanya Kent Konseyi Başkanı kendini acilen sorgulasın… Mudanya Kent Konseyinin CHP’li Mudanya Belediye Başkanının başarısız ve faydasız belediyeciliği karşısında açıklaması olmuş mudur? Mudanya’nın sorunlarını dile getirmiş midir?  Muhalefet Partilerinin Mudanya Temsilcileri Mudanya’daki sözde açıklama özde göz boyama seansına HDP’yi çağırmayı unuttular mı? PKK’nın siyasi kolu HDP’ye bakışları nasıldır? Cumhur İttifakı doğrultusunda özveriyle çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya Teşkilatı zillet ittifakına karşı çelik gibidir. Mudanya’da bitik CHP Belediyeciliğinin İP’liğini pazara çıkarmaya da devam edecektir.” dedi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ