Demokrat Zafer

“HUKUK, SAPIKLARI KORUMA ARACI DEĞİLDİR!” ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN CAYDIRICI CEZA İSTİYORUZ.

“TBMM, iptal edilen hükümler ve çocuk istismarına ilişkin yeni bir düzenlemeyi en hızlı şekilde gerçekleştirmelidir” sözler İYİ Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı,Basın ve Medya Başkanı Alihan Kaya’nın. Kaya; “Çocukluk dönemi hepimizin bir dönem olarak yaşadığı, sadece doğum ile yetişkinlik arasındaki zaman olmasının çok ötesinde bir anlam taşımaktadır. Çocukluk döneminde yaşanan olayların etkilerini hayatımızın ileriki dönemlerinde fazlaca hissettiğimiz de bir gerçektir.

Her türlü riske, saldırıya ve istismara karşı savunmasız durumda bulunan çocuklarımızın korunması ve sağlıklı bir ortamda büyümelerini sağlamak bizlerin asli görevidir. Fakat büyük bir insanlık suçu, vahşet olan tecavüzlere, bunlara sebebiyet verenlere, yol açanlara, hakkıyla cezalandırmayanlara, bu insanlık suçunu işleyenlere, ahlak yoksullarına, perdesiz evi örtüsüz kadına benzetenlere, gece sokağa çıkan kadına “hakkediyor” diyenlere karşı; Hükümetimiz o kadar sessiz kalmıştır ki tabiri yerinde ise bu konuda yüzsüzleşmişlerdir. Son dönemde çocuk istismarları ve tecavüzler konusunda mahkeme kararlarının çocuk aleyhine verilir olması bizleri dehşete düşürmektedir.
TBMM, iptal edilen hükümler ve çocuk istismarına ilişkin yeni bir düzenlemeyi en hızlı şekilde gerçekleştirmelidir. Hukuk, sapıkları koruma aradı değildir! Çocuklarımızın geleceği için caydırıcı ceza istiyoruz. Biz siyasi partiler ve STK’lar çocuklarımızın geleceği ve sağlığı için bir olmalıyız, suçluların hakkettikleri cezaları alana kadar peşlerini bırakmamalıyız. Biz İYİ Parti olarak bunun takipçisi olacağız!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ