Demokrat Zafer

‘ARDINDAN’ NURİ HARUN ATEŞ’İN EN YENİ TEKLİSİ 18 ŞUBAT CUMA YAYINDA

“Ardından” 20 yıl öncesinde sevgili Erhan Güleryüz tarafından bestelenmiş, sözleri yazılmamış bir melodi olarak çıktı karşıma. Sonra canım Erhan Abiye dedim ki, izin verirsen söz yazacağım bu besteye ve o da sağ olsun emanet etti müziğini bana.

Kalbimin yerini unutmuşken bu şarkıyı nasıl yazabildiğime gelirsek, şöyle; Kırgın hissetmek, en çok da kendine. Keşke akıl fazlasına erseydi, keşke böyle olmasaydı diye diye geçen yıllar. Sonra onca savaş arasında birini kendinden çok sevmeyi başarmak. Ne kin, ne öfke, ne suçlama barındırmadan sevebilmek. Gerçekten sevmek, akılsızca, mantıksızca… Ve ölene dek bunun hatırasıyla hissedebileceğini bilmek. Ancak hatırladığı kadar şarkı söyleyebileceğini bilmek. Bu şarkıyı da onun için yazdım yani, onun için de söyledim, ona minnetle teşekkür ederim, eğer hala şarkılar çıkabiliyorsa ağzımdan, onu sevebildim diye.

Başta bestesini bana emanet eden harika müzisyen Erhan Güleryüz’e, bu müzik yolculuğunda hep yanımda olan, şarkımızın aranjörü Ogün Dalka’ya, her şarkının ruhuna uygun tasarımlarıyla hep elimden tutan Neslihan Bilge’ye ve tüm şahane müzisyen arkadaşlarıma, Pasaj&Garaj müzik ekibine teşekkürlerimle “Ardından”’ı ellerinize bırakıyorum.”

Sözü Nuri Harun Ateş’e müziği Erhan Güleryüz’e düzenlemesi Ogün Dalka’ya ait ‘Ardından’ Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle 18 Şubat Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında.

Söz: Nuri Harun Ateş

Müzik: Erhan Güleryüz

Düzenleme: Ogün Dalka

Yapım: Pasaj&Garaj Müzik

Yaylılar: İstanbul Strings

Kayıt: Ünal Aşkın (Can Stüdyoları)

Vokal Kayıt: Ogün Dalka (Stüdyo Paco)

Ardından

Unutmadım silinmiyor yüzün

Hatıralar terketmiyor beni

Ne yapsam boş uyutmuyor tadın

Kadehlerde kaybolmuyor

Ardından sözler verdim tutmadım

Ardından hiç kimseye dokunmadım

Ardından hep yanlış yollardayım

Ardından kayboldum ben

Keşke böyle olmasaydı derken geçti yıllar…

Ardından sözler verdim tutmadım

Ardından hiç kimseye dokunmadım

Ardından hep yanlış yollardayım

Ardından kayboldum ben

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ