Demokrat Zafer

28 Şubatın Gerçek Mağdurları Var O Masada!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dan sert çıkış! Karamollaoğlu; “Görüyoruz ki birtakım çevreler her zaman olduğu gibi masada oturma düzeni, tarih, yer ve saat gibi şeyler üzerinden yine sembolizm adına tezviratlar üretmeye başladılar. Öncelikle şunu ifade edelim; o masada bize göre sadece 6 genel başkan yoktu! O masada 84 milyon insanımız dertleri ve özlemleri ile eşit bir şekilde oturmaktaydı.

Asgari ücretlilerimiz, çiftçimiz, esnafımız, memurlarımız, işçiler, emekliler, açlık ve yoksulluk sınırının altında bir yaşama mahkum edilen milyonlarca insanımızla birlikte oturduk o masaya biz. İşçi ve işverenlerimizi bir araya getirmektedir aslında o masa. Üretici ile tüketiciyi bir araya getirmektedir o masa. Yaşlı ile genci, kadın ile erkeği adil bir şekilde buluşturmaktadır o masa. A partisine oy veren ile B partisine oy vereni, doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi buluşturmuştur o masa.

Tarihler üzerinden kıyamet kopartanlara buradan seslenmek istiyorum; Milli Görüş Hareketimizin son ve tek temsilcisi Saadet Partisi’nin olduğu masada 28 Şubat’ı olumlayacak, bu mesajı verecek, hatta bunu ima edecek olanlara biz haddini bildirmesini biliriz! Böyle şeyi akla bile getirmek imkan dışıdır? Kaldı ki sadece biz değil; 28 Şubat’ın gerçek mağdurları var o masada!” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ