Demokrat Zafer

Trendyol’un E-Ticaret Uygulamaları Couchbase’in Modern Veri Tabanı Teknolojilerinden Daha Fazla Güç Alacak

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, 30 milyondan fazla müşteriye hizmet veren uygulamalarının alt yapı güncelleme çalışmaları kapsamında      Couchbase ile olan iş birliğiyle modern veri tabanı kullanımını genişletiyor. –Kurumsal uygulamalar için tasarlanan modern veri tabanlarının lideri Couchbase Inc. (NASDAQ: BASE), bugün yaptığı açıklama ile Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol ile olan stratejik iş birliğini genişlettiğini duyurdu.

İş birliği kapsamında Trendyol, müşterilerine eksiksiz alışveriş deneyimi yaşatmaya dönük  uygulamaların performans ve ölçek olarak geliştirilmesi için Couchbase’in veri platformunu kullanacak. 30 milyondan fazla müşteriye sahip olan Trendyol Couchbase iş birliği ile müşterilerine eksiksiz alışveriş deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Başarılı ilk projenin ardından Trendyol, Couchbase’i, veri platformunun ölçeklenebilir altyapısı ve geliştirici çevikliği gibi nedenlerle bulutta yerel bir yaklaşım gerektiren diğer alanlarda da benimsedi. Trendyol geliştiricileri, Couchbase ile sınıfının en iyisi olan yerleşik iyimser kilitleme (CAS), yerleşik kullanıcı arayüzü ve izleme, yerleşik parçalama, tam metin arama yetenekleri ve çok daha fazlasına erişebiliyor.

Couchbase Başkan Yardımcısı ve EMEA Bölgesi Genel Müdürü Huw Owen, “Günümüz tüketicisi, e-ticarette alışveriş ve teslimat deneyimlerinin kişiselleştirilmiş, pratik ve hızlı olmasını bekliyor. Trendyol, sektördeki zorluklara rağmen tüketicinin beklentilerine cevap verme konusunda hayata geçirdiği dijital dönüşüm uygulamaları ile yeni nesil perakendeciliğin en iyi örneklerinden biri. Bununla birlikte Trendyol ile birkaç yıldır devam eden iş ortaklığımızdan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Önümüzdeki yıllarda da e-ticaret dünyasının lider platformunu güçlendirmeye devam edecek olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” dedi.

PepsiCo, Citi, Amadeus, Emirates gibi markalarla birlikte Trendyol da Couchbase ConnectONLINE 2021‘de bir sunum yaptı. Trendyol’un ilişkisel veri tabanlarından Couchbase’e nasıl geçtiğine ilişkin oturumu buradan izleyebilirsiniz.

Ek kaynaklar

  • Perakende ve e-ticaret konusunda Couchbase’in modern veri tabanı çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.
  • Müşterilerin Couchbase çözümleri ile veri tabanı yönetimini nasıl modernleştirdiği konusunda daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.
  • Kurumsal uygulamalar için Couchbase’in modern veri tabanı hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Couchbase Hakkında

Couchbase’de kurumların kalbinde verinin yer aldığına inanıyoruz. Yazılımcılara ve mimarlara görev anlamındaki en kritik uygulamaları oluşturma, uygulama ve çalıştırma gücü veriyoruz. Couchbase, veri merkezinde ya da herhangi bir bulut ortamında çalışan yüksek performanslı, esnek ve ölçeklenebilir modern bir veri tabanı sunar. Dünyanın en büyük kurumlarının birçoğu işlerine dayanak oluşturan ana uygulamalarını güçlendirmek için Couchbase’e güveniyor. Daha fazla bilgi için www.couchbase.com adresini ziyaret edin.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ