Demokrat Zafer

Değişim’de Teşkilat Kutsal’a Emanet!

Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ülkenin’nin her bölgesinde çalışmalarına devam eden TDP, kendi içindeki görevlendirmelerde genç ve dinamik isimlere yer veriyor. Genç isimlerle kadrolarını oluşturan TDP’de Kadın Kolları Teşkilat Başkanı olarak Seda Kutsal görevlendirildi.

Kutsal yeni görevini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: “Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları ve Teskilat Başkanlığı görevini bize layık gören başta Genel Başkanım Sayın Mustafa Sarıgül’e ve Kadın Kolları Genel Başkanım Sayın Kader Yeğit’e aynı zamanda tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.”
SEDA KUTSAL KİMDİR ?
SEDA KUTSAL 19 şubat 1985 Erzincan iliç doğumludur..Evli ve 1 çocuk annesidir. 2010 yılından itibaren oto galeri sektöründe çalışmaktadır. 1994’de Mustafa Sarıgül ile tanışarak Türkiye Değişim Hareketine katılım sağladı. 17 Aralık 2020’de Türkiye Değişim Partisi kurulduğu günden itibaren Kadın Kolları MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olarak 1 buçuk yıldır görev yapmaktadır.Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkan Saylan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyesidir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ