Demokrat Zafer

MMO Bursa Şubesi’nde Çağdaş Mühendisler’e Güvenoyu

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi seçimlerine tek liste olarak giren Çağdaş Mühendisler 18. Dönemde de göreve devam edecekler.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde 12 Şubat 2022 Cumartesi günü başlayan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu 13 Şubat 2022 Pazar (bugün) günü yapılan Şube Yönetim Kurulu ve MMO Genel Merkez Delege seçimleri ile tamamlandı.

Seçimlere tek liste olarak giren, Ahmet İhsan Taşkınsel’in Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğu ‘Çağdaş Mühendisler’in listesi tekrar TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetimine seçildi.

Çağdaş Mühendisler Grubu’nun başarılı çalışmalarının karşılığını aldığını belirten Ahmet İhsan Taşkınsel, “Ülkemiz, halkımız ve mesleğimiz için aklın, bilimin ve vicdanın sesi olma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube seçimlerine katılan tüm meslektaşlarımıza, demokrasiye, ülkemize, mesleğimize ve meslek odamıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum, hepinizi yürekten kutluyorum. Seçimler tek liste olarak girmenin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak yeni dönemi birlikte öreceğiz” dedi.

Taşkınsel “Etkin ve başarılı bir çalışma döneminin ardından üyelerimizin ülkesine, mesleğine ve değerlerine sahip çıkma iddiasında olan Çağdaş Mühendislere destek vermesi sevindiricidir” ifadelerini kullandı.

Deneyim, kadın ve genç profili ile üye temsiliyetini en geniş şekilde kapsayan Çağdaş Mühendisler Grubu’nun MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

ASIL ÜYELER

Ahmet İhsan Taşkınsel, Emine Kaya, Nuray Yılmaz Gültekin, Filiz Engin Tambova, Esengül Basut, Devim Yontar, İlker Ulaş Mollaoğlu.

YEDEK ÜYELER

Tuna Ezim, Özgür Karataş, Sunullah Kumru, Serpil Güzel, Koray Vatansever, Elif Çetin Sakallıoğlu, Süleyman Tarhan.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ