Demokrat Zafer

Cihatlı Hizmet Bekliyor.

Saadet Partisi Bursa Gemlik İlçe Başkan Yardımcısı Cihangir Dinç Gemlik’te her akşam halkın içinde. Mahalle Mahalle gezen Dinç en son Gemlik’in Cihatlı Mahallesi’ni ziyaret etti ve şunları söyledi:
Cihatlı Hizmet Bekliyor.
Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Mahalli İdareler Başkanlığı görevini yürüten Cihangir Dinç Cihatlı Mahallesi sakinleri ile buluştu. Dinç ‘Öncelikle, mahalle sakinlerinin bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkürü borç biliriz.’ diyerek sözlerine başladı.
‘Sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da halkımızla iç içe olan, toplumun her kesimine dokunabilen tek siyasi parti olmamız bizleri diğerlerinden bir adım öne çıkartmakta. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde halkımızın bize gösterdiği teveccühten anlıyoruz bunu. Mecliste grubu bulunan partilerin ve bilhassa mevcut iktidarın insanımızı karamsarlığa ve umutsuzluğa ittiği artık aşikar. İnsanımız ekonomik krizle boğuşurken meclistekiler kayıkçı kavgası yapmakla meşgul.’ şeklinde konuşan Dinç sözlerini şöyle sürdürdü.
‘Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz ne kadar insan varsa hepsinin derdi öncelikle ekonomi. Köylü artık tarım yapamaz hale geldi. Artan mazot, gübre ve su fiyatlarının yanı sıra son günlerin kanayan yarası haline gelen elektrik zamları da bu işin tuzu biberi olmuş durumda. Cihatlı Mahallesi sakinlerinin de ortak derdi bu. Büyükşehir yasası çıktığı günden beri, mahalleye dönüştürülen köylerimiz tam manasıyla hizmet alamamaktan şikayeçi. Cihatlı’nın hemen üstünde yapılan konutlarda doğalgaz olmasına rağmen köyün içerisindeki evlere doğalgaz verilmemesi trajikomik bir durum. Burada yaşayan insanlarımız, doğalgazı en azından mutfaklarında kullanmak için beklenti içerisine girmiş durumdalar. Bu insanlarımızın buna hakları var. Seçim zamanında kendilerini ziyaret eden belediye başkanlarını seçim sonrasında da görmeyi, dertlerini dinlemelerini ve çare üretmelerini bekliyorlar. Büyükşehir yasası ile mahalle olan bu köylerimizden her türlü vergiyi alanlar, hizmet vermesini de bilmeli; ama maalesef ilgili Belediye başkanlarımız halkın derdini dert edinmekten çok uzakta adeta seyirci konumundalar.’ diyerek sözlerini noktaladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ