Demokrat Zafer

444 Gayrimenkul’den Başarılı Danışmanlara Ödül

444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, 2021 yılında başarılı bir performans sergilediklerini belirterek, bu başarıda ekip çalışmasının önemli olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz yıl başarılı performans gösteren ekibine teşekkür eden kurucu ortaklar Bora Arslan ve Bülent Bayazıt, dereceye girenler için bir plaket töreni gerçekleştirdi.

2021 yılının başarılı gayrimenkul danışmanları Sema Türkyılmaz birinci, Neşe Güleç ikinci ve Abdullah Aydın üçüncü olurken, manevi katkılarından dolayı Kübra Önen Özer’e de teşekkür plaketi verildi.

Firma olarak her zaman daha iyi ve ileri gitme hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Bora Arslan, hem kurum içi hem de müşterilere yönelik kalite odaklı hizmetler sunduklarını dile getirdi.

Gayrimenkul satış pazarlama alanında 15 kişilik bir ekiple profesyonel çözümler sunduklarını ifade eden Arslan, şöyle devam etti: “ 444 Gayrimenkul olarak İzmir’in her ilçesinde hizmet veriyoruz. Hem bireysel müşterilere hem de firmalar için arsa, konut ve diğer ticari alanlara yönelik danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İzmir’in gayrimenkul alanındaki potansiyeline de inanıyoruz. 2022 yılında da hem kadro hem de ciro anlamında büyüyerek sektördeki gücümüze güç katmak istiyoruz”

Resimaltı soldan sağa Bora Arslan, Sema Türkyılmaz ve Bülent Bayazıt

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ