Demokrat Zafer

İnna ile fotoğraf çekilmeye niyet Buray ile fotoğraf çekilmeye kısmet!

Dünyaca Ünlü İnna İstanbul’da yer alan Ora Arena’da bir konser verdi konser yaklaşık 2 saat sürdü.Daha önceden konseri düzenleyen yetkililere ulaşılamadığı için gazeteci Sarıkaya konser alanına gitti.

Haber Sedat Sarıkaya

Konser çıkışı İnna ile fotoğraf çektirip İnna’nın açıklamalarından video çekmek için Gebzeli magazin gazetecisi Sedat Sarıkaya’da konser alanındaydı. İnna girişte Sarıkaya’ya konsere gireceği için “Sorry ” diyerek cevap verdi ve konser alanına girdi. Çıkışta sadece 2 kişinin fotoğraf almaması için özel korumaların yaptıklarına anlam verilemedi.


İnna ile fotoğraf çekilmeye niyet Buray ile fotoğraf çekilmeye kısmet!

Sevilen sanatçılardan Buray’da konser alanında İnna’yı takip edenler arasındaydı İnna ile Buray birde günün anısına resim aldılar ve Buray sosyal medyasından paylaştı. Buray etkinlik alanından ayrılırken sevenlerinin ilgisi ile karşılaştı. Sanatçı Buray ile fotoğraf çekilirken Taner isminde bir takipçisi “İnna’ya niyet Buray’a kısmet” diyerek Buray’a esprili bir şekilde söyleyince Buray gülerek sevenleriyle fotoğraf çekildi ve konser alanından ayrıldı.

Buray’ın sevenlerine karşı sıcakkanlı ve samimi davranması dikkatlerden kaçmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ