Demokrat Zafer

Temiz ve sağlıklı hava her daim sizinle

Dünyada 55 ülkede 10 yıldır kullanılan bir Amerikan tasarımı olan AirTamer, negatif iyon teknolojisi ile nefes alma mesafenizde temiz hava kalkanı oluşturan taşınabilir hava temizleme cihazıdır. Toz, akar, sigara dumanı, küf, bakteri gibi hava kirleticileri nefes alma mesafenizden uzaklaştırarak daha temiz ve sağlıklı nefes almanızı sağlar.

Bulunduğu alandan 1-1.5 metre çapta bir koruma alanına sahip olan AirTamer kişisel hava temizleyicileri, yaydıkları negatif iyonları bu çapta bir genişliğe kadar itebilmek için patentli teknolojisini ve iletken kordonunu kullanır. Japonya Kitasato Enstitüsünde yapılan çalışma, AirTamer’in 0.03 microndan küçük yani (Airborn) havada asılı kalabilen hava kirleticileri bile %99 oranında temizlediğini ortaya koymuştur. Uçuş güvenliği için uygunluk sertifikasına sahip olan ve uçaklarda da kullanılabilen AirTamer’ın California Hava Kaynakları Kurulu tarafından zararlı ozon gazı üretmediği belgelenmiştir.

Doğa, şelaleler, ormanlar, deniz kenarları gibi bölgelerde bolca negatif iyon üretir. Bu negatif iyonlar pozitif iyon dediğimiz zararlı hava bileşenlerine yapışarak etkisiz hale getirir. Çocuklar ve hamileler için güvenli olan AirTamer da doğadaki bu oluşumu taklit ederek elektrik yüküyle negatif iyon oluşturur. Şarj edilebilen, filtresiz, patentli teknolojisi ile herkes için kolay ve güvenli kullanım sağlar.

Filtresiz olan AirTamer, havayı filtreleyen hava temizleme cihazlarının aksine doğrudan havayı temizleyen negatif iyonlar yayar. Negatif iyon yayılımını sağlayan fırçasına fiziksel bir zarar gelmesi durumunda bu bölüm yedek parçası ile değiştirilebilir ve uzun yıllar sorunsuz ve masrafsız kullanılabilir.

Nasıl kullanmalı?

En etkili kullanım için iletken kordonun klipsli boyunuza göre ayarlanmalı ve göğsünüzün üst bölümünde konumlandırılmalıdır. Daha kaliteli bir uyku için gece uyurken yatak başına asılabilir, 24 saat kullanılabilir. Kutusunda bulunan USB şarj ile kolaylıkla şarj edilir. Modellere göre 2-3 saat şarj ilke 40+ ile 150+ arasında değişen kullanım sağlar. 2 yıl garantilidir. Doğru kullanımda lityum motoru sayesinde 5-6 yıla kadar sorunsuz kullanılabilir.

AirTamer modelleri

A310:

1 metre etki alanına sahip, 2-3 saat şarjla 150 saat kullanım özelliğine sahip olan bu modelin negatif iyon fırçası değiştiremiyor.

A320:

Boyut olarak biraz daha büyük bir etki alanına sahip olan bu model, 1,5 metre kadar mesafede yüksek başarı sergiliyor. Daha güçlü motor gücü, 3 saat şarj ile 150 saat kullanım sunan A320, yaka klipsine sahip. Bu modelin negatif iyon başlığı değiştirilebiliyor.

A315:

1 metre etki alanına sahip olan bu modelin boyutu daha küçük ve diğer modellerden daha hafiftir. Yaka klipsi de bulunduğundan bu model genellikle çocukların kullanımına daha uygun olarak yorumlanmıştır. 2 saat şarj ile 40+ saat kullanım sağlayan bu modelin de negatif iyon fırçası değiştirilebiliyor.

Nereden satın almalı?

Airtamer’ın Türkiye Distribütörü Vivonca’nın web sitesi www.vivonca.com üzerinden ürünleri satın alabilir, satış noktalarını görebilirsiniz. Seçili Boyner Mağazalarında, Turkcell Pasaj, Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti gibi bir çok e-ticaret sitesinden de satın alınabilir. Görünen tüm platformlarda ürünler Vivonca’dan hazırlanarak gönderilir ve garantileri geçerlidir.

www.vivonca.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ