Demokrat Zafer

Sarıbal İznik’te Zam Tepkilerini Dinledi!

CHP’nin tarım politikalarından sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal İznik’te Elektrik ve doğal gaza yapılan zamlara tepki gösteren kişileri dinledi

CHP Bursa Milletvekili Pm üyesi Sayın Orhan SARIBAL İznik İlçe Yönetim Kurulu, kadın kolları Bşk., Gençlik kolları Bşk. ile  Çarşamba günü önce muhtarlar derneği ziyareti ardından Pazaryeri ziyareti ile esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ayaküstü bir röportaj gerçekleştiren SARIBAL “Vatandaşlarda Esnaf da fiyat artışlarından şikâyetçi. Herkes isyanda fahiş fiyatlardan faturalardan, geçinemiyoruz iktidar duysun sesimizi diyorlar.

Elektrik ve doğal gaz zamları geri alınsın çiftçilerimizin sorunu hakkında ise ekim ve dikim işleri başladı gübreleme zamanı geldi fiyatlar ortada çiftçilerimiz gübre alamaz durumda çiftçilerimiz çok zor durumda her geçen gün çiftçi sayısı azalmakta dışarıya bağımlı hale getirildik tarımsal Elektrik fiyatları kat kat arttı.

CHP’nin tarım politikalarından sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal ayrıca çiftçinin bankalara olan borcunun 166 milyar lirayı aştığını, bu borcun 110 milyardan fazlasının Ziraat Bankası’nın kontrolü altında olduğunu söyledi. Sarıbal, “Çiftçinin sadece bankalara olan borcu 166 milyar. Tarım Kredi Kooperatifi’ne 11 milyar. Toplam borç 177 milyar liraya çıktı” dedi.

Sorun ekonomiktir, çözüm siyasidir. O ekonomik ve diğer sorunların çözülebilmesi için seçime gitmekten başka bir çözüm yoktur” dedi.

İznik Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanı Asiye Çalışkan “Bizleri karşılayan Muhtarlar Derneği Başkanı Altuğ Bayram ‘a muhtarlarımıza yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ