Demokrat Zafer

DÜNYA PİZZA GÜNÜ’NDE PİZZA SEVERLER EN İYİ PİZZA İÇİN BİR ARAYA GELDİ

İstanbul’da İtalya mutfağının yegâne adresi, “Ospitalità Italiana” ödüllü restoran La Mia Luce, Dünya Pizza Günü’nde müdavimlerini birbirinden lezzetli pizzalarıyla buluşturdu. Özel formüllü hamuru, her damak zevkine uygun pizzalar La Mia Luce’de pizza severlere sunuldu.

Pizza, hemen her ülkede sevilen, basit gibi gözükse de yapımı ustalık isteyen, dünyada en çok tüketilen lezzetler arasında. Öyle ki günümüzde pizzaya adanmış günler bile var. 9 Şubat o günlerden biri. ABD’de Ulusal Pizza Günü olarak doğan ve oradan dünyanın dört bir yanına yayılarak kutlanan bu özel günde, Türkiye’de gerçek İtalyan tatlarını yakalayan, İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı La Mia Luce, misafirlerine sunduğu birbirinden farklı, çok çeşitli pizza seçenekleri ile pizza keyfini ziyafete dönüştürdü.

DİLEDİĞİN PİZZAYI DENEYİMLEME KEYFİ

İstanbul’un İtalyan Hükümeti tarafından ödüllendirilen İtalyan Restoranı La Mia Luce, birbirinden enfes pizza çeşitlerini her gün olduğu gibi bu eğlenceli günde de pizza tutkunları ile buluşturdu. “Yaşasın Pizza”, “Pizza Herkesi Mutlu Eder” ve “Pizza Kutlanmaya Değer” sloganlarıyla pizza gününe saygı duruşunda bulunan La Mia Luce, taş fırında pişen ince hamurun üzerine yerleştirilmiş çeşit çeşit malzemelerle neredeyse her damak zevkine uyan tatları ile Dünya Pizza Günü’nü adeta bir şölene dönüştürdü. Misafirlerine sunduğu yemekleriyle neredeyse İtalya’da yemek yiyormuş gibi hissettiren, şık ambiyansı ve sade konseptiyle dikkat çeken restoran, taze günlük hamurla üretilen pizzaları ile misafirlerinden tam not aldı.

INFLUENCERLAR DÜNYA PİZZA GÜNÜ’NÜ LA MIA LUCE’DE KUTLADI

Dünya Pizza Günü’nü La Mia Luce’de kutlamaya gelenler arasında bulunan, son dönemin tanınan ve sevilen inluencerlarından İlayda Oymak, Ayşegül Ak, Gökhan Bensiz ve Ayçe Merve Beşiktaş da birbirinden lezzetli pizzaları tadarak, keyifli vakit geçirdiler. La Mia Luce İşletmecisi Kubilay Pekşen ile İşletme Müdürü Köksal Ferah da konuklarla tek tek ilgilendi.

Bu özel günde La Mia Luce’nin deneyimli şefi Celal Bektaş, misafirlerine taş fırında pişen pizzanın incelikleri, fırının ısısı, hamurun içeriği ve kullanılan malzemelerin kalitesine ilişkin ipuçları verdi. Pizza Entrecôte, Pizza Carpaccio ve Funghi Porcini ise konukların en çok tercih ettiği ve sevdiği pizzalar arasında yer aldı.

LA MIA LUCE’DE HER GÜN PİZZA GÜNÜ

İtalyan mutfağının reçeteli lezzetlerini sunan La Mia Luce’nin İşletmecisi Kubilay Pekşen “La Mia Luce olarak müşterilerimize sunduğumuz yemeklerin ve hizmetin kalitesi çok önemli. Pizza İtalyan mutfağının en bilinen lezzeti ve pizza gününü konuklarımızla birlikte kutlamak bizi çok mutlu etti. Dünya Pizza Günü’nde bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ