Demokrat Zafer

TÜM YÜZEYLERDE ETKİLİ HİJYEN

Öncü temizlik ürünleri markası Nilco’nun geliştirdiği Sterox yüzey hijyen spreyi, tüm yüzeylerde hijyenik temizlik sağlar.

Pandemi ile birlikte hijyen konusu önceliklerimiz arasında ilk sıraya yerleşti. Etkili hijyen ürünleri kullanarak evlerin her alanında ve bireysel olarak yüksek hijyen sağlamak gerekiyor. Özellikle direkt veya dolaylı olarak temas edilen yüzeylerde etkili temizlik çok önemli.

Geliştirdiği ev tipi ve endüstriyel temizlik ürünleriyle etkili hijyen çözümleri sunan Nilco’nun Sterox Yüzey Spreyi, tüm yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Toksik madde içermeyen ürün, gıda ile temas eden yüzeylerden tekstil yüzeylere kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Nilco Sterox, pratik bir şekilde uygulanıp, kalıntı bırakmıyor ve durulama gerektirmiyor. Kokusuz olmasıyla da dikkat çeken ürün kullanıldığı ortamın havasını tazeliyor.

Doğaya ve insana dost Nilco Sterox yüzey hijyen spreyi, kozorif madde içermediği için sıkıldığı yüzeye zarar vermiyor. Gıda üretim alanları, okul, AVM, hastane gibi hijyenin yüksek olması gereken alanlarda güvenle kullanılarak tüm yüzeyleri tertemiz yapıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ