Demokrat Zafer

SHERATON ISTANBUL LEVENT’TE HER GÜN SEVGİLİLER GÜNÜ

İstanbul’un yaşam merkezi Levent’te her yerden rahatlıkla ulaşılabilen 5 yıldızlı Sheraton Istanbul Levent Sevgililer Günü’nü İstanbul’un kalbinde kutlamak için farklı alternatifler sunuyor. Bu sene kutlamayı sadece 14 Şubat’la sınırlandırmadan farklı tarihlere yaymak isteyenler Sheraton Istanbul Levent bünyesindeki Shine Spa’da Şubat ayı boyunca çiftlere özel Bali masajını Sevgililer Günü indirimiyle deneyimleyecekler. Bali masajının da dahil edildiği romantik ve konforlu konaklama paketi Sevgililer Gününü dilediği gibi kutlamak isteyen konuklar için Mart sonuna kadar geçerli.

Sheraton Istanbul Levent her yerden kolaylıkla ulaşılabilen avantajlı konumu ve kaliteli hizmetleri ile İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te şehirden uzaklaşmadan her zaman şehrin karmaşasından uzaklaşabileceğiniz 5 yıldızlı bir konfor alanı sunuyor. Bu sene İstanbul’un kalbinde romantik bir Sevgililer Günü için her detayı özenle planlayan Sheraton Istanbul Levent, aşk ve sevginin zamansızlığından yola çıkarak farklı kutlama alternatifleri hazırladı. Sevgiyi, aşkı, mutluluğu kutlamayı daha geniş bir zamana yaymak isteyen çiftler için Şubat ayından itibaren Mart sonuna kadar geçerli olacak bir konaklama paketi hazırlayan Sheraton Istanbul Levent bu pakete çiftler için Shine Spa’da iki kişilik Bali masajı ve arzu ederlerse odalarında baş başa alabilecekleri romantik bir akşam yemeği de dahil etti. Şubat ayı süresince Shine Spa’da çiftlere özel uygulanan Bali masajı, Sevgililer Günü indirimiyle sunuluyor. Kutlamayı zamanla sınırlandırmayanlar için sene boyunca farklı kampanyalarla her ay farklı bir masajı avantajlı şekilde sunan Shine Spa aynı zamanda Executive Club odalarda konaklayan misafirlere yarım saatlik bölgesel masaj uygulaması hediye ediyor.

Sevgililer gününü kutlamaya daha erken başlamak ya da aşkı, mutluluğu, birlikteliği kutlamak için kendine daha fazla zaman ayırmak isteyen çiftlere özel, Sheraton Istanbul Levent tüm duyulara hitap eden romantik hafta sonu paketleri hazırladı. Şubat ayından Mart sonuna kadar geçerli olacak konaklamalı hafta sonu paketlerine çiftlerin hem dinlenip rahatlayacakları Bali masaj ritüeli hem de arzu ederlerse baş başa odalarında yiyebilecekleri romantik akşam yemeği dahil edildi. Kişiye özel masaj, bakım ve terapilerle bedensel, ruhsal ve zihinsel rahatlama sunmayı hedefleyen Shine Spa’da çiftler şampanya ve meyve ikramıyla karşılanacaklar. Kendilerine özel masaj odasında beraber alacakları geleneksel Bali masajıyla da derinlemesine rahatlayıp enerji akışlarını dengeleyecekler. Sevgililer, başlangıç, ana yemek ve tatlı servisinden oluşan romantik akşam yemeğini arzu ederlerse baş başa odalarında ya da Doğu Akdeniz lezzetlerinin en sevilen örneklerinin sunulduğu, Otel’in şık ve ferah restoranında yiyebilecekler.

Shine Spa’da Şubat ayı süresince Sevgililer Günü indirimiyle sunulan, çiftlere özel Bali Masajı başlı başına bir kutlama ritüeli sunuyor. Konaklamadan bağımsız, herkesin önceden rezervasyon yapmak koşuluyla alabileceği Bali masajı şampanya ve meyve ikramıyla başlayıp eşsiz bir rahatlama ve enerji hissiyle devam ediyor. Günlük yaşamın yoğun ve yorucu temposunda hem kendine hem sevdiğine hem de ilişkisine zaman ayırarak birlikteliklerini her daim aşkla kutlamak isteyen çiftler Shine Spa’da Bali masajı dahil çiftlere özel masaj odasında sunulan farklı masajları sene boyunca diledikleri zaman birlikte alabiliyorlar.

Sevgililer Günü konaklama paketleri dışında daha farklı alternatifleri değerlendirmek isteyen misafirler için her ay farklı bir kampanya ile rahatlatıcı masaj ve yenileyici bakımlardan avantajlı paketler oluşturan Shine Spa aynı zamanda Sheraton Istanbul Levent’in Executive Club odalarında konaklayan misafirlere yarım saatlik bölgesel masaj uygulaması hediye ediyor.

Bu haberle ilgili detaylı basın bültenini ve görselleri ekte bulabilirsiniz. Habere mecralarınızda yer vermenizi umuyor, iyi çalışmalar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ