Demokrat Zafer

MODERN VE RETROSPEKTİF BAKIŞ AÇISI

Retrospektif bir bakış açısıyla bugünün modern yaşam alanlarına adapte olabilecek sıcakkanlı mobilyalar, aksesuarlar ve endüstriyel stilde aydınlatmalar tasarlayan NOW FURNITURE, geçmişten bugüne tasarımlarına taşıdığı bakış açısıyla bugünün yaşam alanlarında başrolü hedefliyor.

Uzun yıllardır ikinci el ve mid-century tarzı mobilya, aydınlatma ve aksesuarlar toplayan Now Furniture ekibi’nin yolculuğu buldukları bu mobilyaları depolamak için tuttukları depoda başlamış. Firmanın kurucularından Mehmet Göçmen, tüm vaktini ve emeğini bu topladıkları mobilyaları renove etmek, yeniden hayata döndürmek için çalıştığı iş yerinden ayrılıp sadece bu işe kanalize olmak istemiş. Kısa süre içinde bu depoyu bir mağazaya dönüştüren ekip, mimarlık ofisleriyle çalışmaya başlamış. Bu parçaların her zaman kullanılması, zamansız olması ve içinde yaşadığımız o an’ı temsil etmesi için Now Furniture markası yaratılmış.

Yeni koleksiyonlarıyla birlikte Göktürk’te yer alan yeni mağazalarına taşınan Now Furniture, zamanla markayı ikinci el ürünlerden arındırıp tamamen yeni, modern, retro esintileri taşıyan ve minimalist tasarımlardan oluşan bugünkü haline getirmiş.

Now Furniture’ın yeni koleksiyonu berjerler, sallanan koltuklar, endüstriyel stili konuşan aydınlatmalar, retro stildeki bar tabureleri, yemek masaları, komodinler, puflar, kanepeler ve sehpalardan oluşuyor. Markanın tüm tasarımlarını Göktürk’teki showroom’da görüp deneyimleyebilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini çok önemseyen Now Furniture markasının yaratıcıları, üretim sürecinden teslimata kadar her detayla bizzat ilgileniyorlar. Mobilya ve aksesuarların hepsi atölyeden çıkmadan önce titiz bir çalışma ile kontrol ediyor ve sahiplerine ulaştırıyorlar. Daha çok kişiye, eve ve ofise ulaşmayı hedefleyen marka, sık sık Ankara, İzmir ve Bodrum’a ürünler gönderiyor. Yakın zamanda Türkiye çapında çok daha fazla sayıda eve gireceğine inanan Now Furniture’ın bir sonraki adımı tasarımlarını yurtdışına taşımak olacak.

Now Furniture tasarımlarına kendi showrom’ları dışında Dank Design (İstinye), Laboratuvar Studio (Tophane) ve İye dükkan (Gümüşsuyu) adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

“ŞİMDİ VE DAİMA”

www.nowfurniture.org

Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Gökmahal Konutları, No:28, Eyüp /İstanbul

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ