Demokrat Zafer

Zafer Partisi; “Atatürk kırmızı çizgimizdir”

Zafer Partisi Genel Merkezi ve 47 İl Başkanlığı, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yönelik saldırıyı kınamak ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve sadakatini sunmak üzere Samsun’a çıkarma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Samsun İlkadım İlçesi’ndeki Atatürk Anıtı’na yönelik provokasyon girişimi büyük infiale sebep olmuştu. Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından 47 İl Başkanlığını temsilen oluşturulan heyet, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur başkanlığında Samsun’a gelerek, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak basın açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur, burada yaptığı açıklamada; “Bu saldırının bir provokasyon olduğunu biliyoruz. İl ve ilçe başkanlarımızla birlikte Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygımızı ve sadakatimizi sunmak için buradayız. Atatürk, Zafer Partisi’nin kırmızı çizgisidir. Atatürk’ün sonuna kadar izinde olduğumuzu, O’nun çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini devam ettireceğimizi tüm milletimizin bilmesini istiyoruz” dedi.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Bülent Ergün Tuna, Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Ordu İl Başkanı Zafer Öztürk, Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir, Giresun İl Başkanı Mustafa Özoğul, Batman İl Başkanı Latif Sezgin ve Çorum İl Başkanı Bedihi Onan’ın da hazır bulunduğu basın açıklamasında, Zafer Partisi’ni Samsun halkı da yalnız bırakmadı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ